| nukeyly a întrebat:

Ce parere aveti despre asta :

1. O cantareata de opera rusoaica e data afara, pentru ca soprana a refuzat sa se declare public impotriva presedintelui rus si a invadarii Ucrainei
https://www.libertatea.ro/......ul-4013546

2. Ai fi de acord sa ii deportam sau sa-i eliminam pe toti rusii din lume, nu si din Rusia, pentru ca Putin a luat-o pe ulei?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

1. Foarte bine. Cine ar vrea sa se asocieze cu persoane care susțin nebunia lui Putin?

2. Confuzi grav prima situație cu cea de a doua.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Dacă aveau dreptul să o dea afară, e dreptul lor.
2. Nu răspund la întrebări tâmpite.

| Drimmero a răspuns:

1. Foarte bine, toti care sunt de acord cu invazia rusiei sau se abtin in a critica actiunile dementului de putin sunt doar niste gunoaie ale societatii, niste deseuri pe care le arunci acolo unde le e locul, adica la ghena.
2. Rusii sunt singurii de vina pentru dezastrul politic in care se afla, ei l-au tolerat pe putin si nu numai, inca nu e tarziu sa repare mizeria asta, sunt atatea milioane, uniti pot da jos o mana de putinisti care au bagat frica in ei si au adus rusia la colaps, doar asa rusia va deveni o tara cum trebuie.

| relian a răspuns:

Reclama mincinoasa laughing aia in articol mint,adica nu spun adevarul.
Au scris numa ce vor unia sa vada,iar la lume i se da sa citeasca numa ce vor ei.

Nu mai citi ziarele si TV din RO sau UE,aia mint,ori scriu in asa fel incit sa manevreze populatia.
Se pare ca tu esti unu dintre oi,rapid ai si pus botu ca robotu laughing

Deci respectiva cintareata este sau era un fan,un sustinator declarat al lui Putin.
Ea a declarat ca este impotriva razboiului,dar ca Putin nu-i om rau,ca el face doara ce trebuie.

Tu crezi ca daca un cintaret indiferent care ar fi,daca nu ar delcara nimci despre politica, daca nu ar fi interersat deloc de politica, ar veni careva la el sal dea afara de undeva?

Nici pomeneala, te asigur, cand cineva isi vede strict de jobul lui, nu se ia absolut nimeni de el.nu vine nimeni sa il forteze sa iasa la rampa si sa denigreze mai stiu eu pe cine.

Deci fufa asta facuse declaratii,la sprijinit asa moral pe putin,nu ce rahat mainca ziarele din RO.
Citeste ziarele din America sau din Anglia.
Din ce vaz acu deja a inceput sa se retraga,adica sa spuna ca bla bla n-a avut intentia aia si ca siare vrea jobul inapoi laughing

Eu nu-i inteleg pe astia,vedete,esti actor,stai dracu la jobu tau,esti cintaret,vezi-ti de cintat,nu te arunca la declaratii si rahaturi ce nu tin de jobul tau.
De politica se ocupa altii,deci jobul ei era sa cinte,sa fie linistita, nu sa caute ce anume? Pai normal trebuie sa perii pe careva ca cine stie, poate iti da ala ceva ciolane de ros mai tirziu.

Cam astia is oamenii, astia is aceste vedete, care de fapt in afara de ce fac, ca si gindire is cam la pamint.Se baga si in alte domenii.

Cind esti cineva cunoscut,trebuie sa ai grija ce vorbesti,ce faci,unde te bagi, in ce te bagi, altfel risti sa ramai pe dinafara laughing asa cum a ramas cucoana.
Dar stai linistit ca o sa se dezica de Putin si isi va primi jobul inapoi, din ce am citit ar fi f buna la genul ala de cintat.

Pt cei care le place, pe mine personal, eu nu dau o ceapa degerata pe cintatu ei laughing

| relian a răspuns:

Pe aici prin America is rusi balamuc,chiar numa ce am fost la un magazin rusesc,mai cumpar de la aia cate ceva.
Nu vad pe nimeni sa se uite urit la ei,sau mai stiu eu ce sa le faca.
Atita timp cit oamenii is vad de vietile lor,nu le face nimeni nimic.

Dar ia sa afiseze ala pe magazin chestii despre putin sa zica ca ala face bine ca, e bun si etc, sa vedem ce o sa sze intimple.

Deci nu deporteaza nimeni nimic si pe nimeni pentru ca Putin a luat-o pe ulei cum zici.
Du-te si tu si schimbai paharu, bagai ceva vodka, poate is revine laughing

Intrebarea este daca rusii din Rusia ar fi vinovati de ce se intampla? Normal da is vinovati, vorbim de cei care traiesc acolo in Rusia.Cine la ales pe Putin? Populatia.Cine il mentine pe Putin inca la conducere? Populatia.
Putin este presedinte,el este ales de lume,deci el trebuie sa lucreze pentru lume,Putin legal nu-i dictator,desi practic este,dar legal este presedinte,deci populatia ar putea sal dea jos,dar nu o face.

Daca Putin baga tara in razboi,face mobilizare generala si populatia merge,vrei sa spui ca aia is nevinovati? Is nevinovati daca ar da altii peste ei, dar sa te duci tu peste altii, aia este clara vina ta.

Rusii de prin alta tari, pe aia nu trebuie sai deporteze pentru ca aia is acolo, nu au treaba cu Putin, cu ce se intampla in Rusia.Rusii din alte tari is cetatenii acel; or tari,iar cei care nu-s au mers acolo la munca pentru o viata mai buna,ca de o duceau bine cu Putin,nu mai plecau de acolo.
Rusia a gresit ca a lasat teritoriul ala liber,independent,cum sa fii atit de prostovan,sa fii atit de idiot sa lasi ditai teritoriu,inima,istoria acelei tari sa se desprinda de la tara mama.

Au fost niste idioti,iar acu is si mai idioti prin acest Putin care arata inca a cita oara cit de neseriosi is rusii si intre ei,nu mai vorbesc international.

Rusia ar fi trebuie sa o lase asa cum a cazut,ai fost prost,acu arata ca esti destept,ca esti serios,ca ai cuvint.
Is sigur ca desprer asta este vorba,nu de NATO nu alte basme,pentru ca daca ar fi fost asa nu ar fi ocupat crimeea.
Deci rusia a luat Crimeea pentru ce? Se oftica ca tari adera la NATO,se oftica de idioti ces.
Daca vfrei ca lumea sa vina la tiene,arata ca esti cinstit,ca esti bun,or sa vina oamenii la tine,dar Rusia ce prieten are? Nimic zero,nu prea ii agreaza nimeni, pentru ca is o natie de neseriosi, de oameni fara cuvint.
Dar in cazul ce arati tu, adica incerci sa arunci mortu in curtea altora, aia nu-i bine.
Tu vrei sa arati ca uite o fi Putin nebun, dar altii is si mai rai laughing
Dar de unde.Aia din NY au analisti,au oameni care studiaza piata,studiaza oamenii,stiu ce se poate intampla in anumite cazuri,deci daca o tin pe aia or sa piarda clientii,pierd din credibilitate,aia se bazeaza pe clienti nu?
Daca aia nu mai vin ca asa vor ei,cau vazut pe cucoana pupinduse cu Putin cine pierde?
Deci este vorba despre bani, despre relatii si asa mai departe.

Asa cum tu arunci sau incerci sa arati ca occidentu greseste, este parerea ta, deci tu deja ai fi un posibil militant impotriva alora, deja ai ales o tabara sa zic asa.
Bine ca tu ai alelso nesstind, pentru ca ai fost informat gresit.

Scuze ca am scris asa mai mult.

| Lioana a răspuns:

1. Faptul ca nu a vrut o soprana sa declare asta in public e alegerea ei. Nu e ok sa fortezi pe cineva sa faca declarații. Nu inseamna ca il sustine pe Putin. Poate ii e frică de el, de consecintele unei astfel de declaratii in viata personală.
2. Nu. Rusii nu sunt vinovați doar pentru ca s-au nascut rusi si nu e vina lor ca au un presedinte care atrage ura lumii intregi. Pot fi vinovati daca il ajuta. Dar asta e alta problema si poate avea la baza tot frica.

| relian a răspuns (pentru Lioana):

laughing tocmai de aia au dato afara,a declarat public,la sustinut pe Putin,tu crezi ca dau aia afara asa oameni aiurea?
Citeste stirea de la englezi sau americani,eu asa am facut,cand am vazut intrebarea asta,m-am dus si am citit stirea,atit la romani,apoi la americani laughing deci romanii mint de sting,dau numa ce vor ei ca oamenii sa vada,sa auda,sa-i poata manevra,cam asa lucreaza indoctrinarea.

Dar totusi ma mira faptul ca desi toti au acces la internet,nu-i restrictioneaza nimeni sa cietasca stiri din alte tari.
Dar se pare ca atunci cand ai acces f usor la informatie cu atit stai mai departe de acele informatii, te bazezi numa pe ce zic aia unde locuiesti.

Deci fufa,mare cintareata,la sustinut pe Putin, nu in razboi, a spus, ea este impotriva razboiului,dar ca putin nu-i om rau, asa cum vorbeste lumea laughing sa pozat cu ala,sau pupat bla bla.

Vad cineva pe aici spune ca politica e murdara,ca sportul,arta,nu ar trebuie amestecate cu politica.
Asa este,are dreptate,dar ce te faci cand sportivi,artisti se baga ei in politica laughing pentru ca asa se intampla,vedeti si voi in RO multi artisti s-au bagat prin parlament,prin politica,apar,dau declaratii bla bla,apoi daca cineva se leaga de ei,sare lumea,vai va luati de marele sportiv,de marele artist al poporului.

Pe de alta parte teatru ala are si el regulile lui,are clientii lui, daca aia is deranjati de ce declaratii da fufa, normal ca nor sa mai vina la teatru, la concerte, atunci cine pierde?

Deci decat sa pierd eu clienti, te dau pe tine afara, mi se pare logic.
Desi am dat raspuns celui care a pus intrebarea, nimic nu a comentat inca, probabil crede stirile din RO.
Sa vezi cum se indoctrineaza o natiune, cit de usor.

| Yuoia a răspuns:

Politica murdara.
Sportul, arta, nu ar trebui sa afie amestecate in politica.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Las-o naibii pe soprana aia! Ăștia din Milano (parcă) au scors cursurile despre Dostoevski și Tolstoi din facultăți! Cum dracu' să faci așa ceva?! Ce treabă au scriitorii cu ce face Putin acum?