Cu avortul. doar in situatii destul de grave.
Cu abandonul la nastere... NU! Eu nu sunt de acord, orice ar fi mai bine l-ar pastra deoarece acel copil l-ar avea pe contiinta toata viata si ar regreta alegerea facuta... Ma rog. cam trebuie sa fii om fara suflet daca odata ce l-ai abandonat sa nu te mai intereseze deloc de el.
Și apropo toți ne simțim așa la un moment! Și eu sunt o fire care pune totul la suflet! Și când văd că sunt privita urat si îmi sunt aduse multe vorbe foarte jignitiare pentrul că ne-am asumat responsabilitatea de a păstra copilului așa de mică! Eu am grija de copil nu l-am născut și l-am lăsat pe la nu știu cine!
In legatura cu avortul. pe de o parte sunt de acord caci omoara copiii, pe de alta parte sunt impotriva caci le ofera femeilor o alegere.
Nu pot sa inteleg cat de incompetenti sunt aia care si-o trag pe la toate colturile, dar cand apar copiii ii lasa pe la tomberoane sau prin lanuri de porumb...
Ar avea nevoie societatea asta de educatie sexuala...Adultilor le e rusine sa discute cu plodul de 14-15 ani despre sex si se trezesc bunici la 40 de ani.
Sa zicem ca esti tampit de te ia dracu', da' foloseste, omule, o metoda contraceptiva! Daca n-ai bani de prezervative tine-ti jucaria in chiloti si nu mai distruge vieti!
Asta discutam cu niste "inteligenti" de pe diverse forum-uri... Daca n-au bani de prezervativ, sa isi tina jucaria in pantaloni
In ziua de azi fetele care rămân însărcinate sa zicem mă o vârstă mai mica și păstrează copilul are grija de el! E jignita și văzută cu ochii tai! Și alea care ii omoară sau nu mai știu ce le face sunt privite cu ochii buni!
Daca ar gandi toti asa ca tine...
In fine, e bine sa eviti asemenea situatii in cazul unei relatii trecatoare, care nu e stabila sau care e doar o aventura.Totusi,daca se intampla, macar asuma-ti situatia.
Asta e valabil pentru toate tinerele din ziua de azi.Tu esti un caz exemplar, dar unele persoane trec peste orice regula crestina si isi ucid copiii fara sa le mai pese.
Ai sa vezi ca un bebe aduce numai bucurii, indiferent daca esti parinte singur sau daca ai un partener alaturi
Ce bafta are micutul de asa o mama cu mintea deschisa...
Eu știu sunt mama de 3 ani acuș! Și copilul ne-a adus numai bucurii! Am fost criticată că am rămas însărcinată la vârsta la care am rămas! Dar macar eu l-am păstrat și am o familie frumoasă! Noii am vrut un copil nu chiar atunci dar daca sa întâmplat să rămân am fost foarte fericiti! Am fost foarte mult criticată că am rămas mai ales în timpul scoli câtă am fost, dar na asta e contează să fie copilul bine!
Bravo voua.Eu cunosc o familie in care fata a ramas insarcinata la 17 ani.Mai avea putin si termina liceul, dar parintii nu erau de acord cu copilul.Si-a luat bagajele si s-a mutat la familia iubitului ei din Germania, care erau chiar incantati de veste...Acum copilasul are o varsta, iar parintii fetei doresc sa il cunoasca...Dar ea nu e de acord, pentru ca la inceput nu l-au dorit.
Vezi ce greseli pot face unii? N-o sa isi cunoasca nepotul probabil niciodata.
Invictusman2025 întreabă: