| jane_2661 a întrebat:

Ce parere aveti despre baietii care isi inlatura parul de pe corp?

20 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Depinde despre ce zone vorbesti...fi mai explicita:-pe?

| Vizitiul a răspuns:

In zonele intime sunt, la sub brat sunt de acord cu eliminarea parului, dar pe picioare eu nu m-as epilahappy

| monyk a răspuns:

Buna, poate ca se simt mai comod si mai bine asa...depinde de zona la care se epileaza, in ziua de azi tot mai multi baieti practica epilatul, totusi, fiind baiat nu e rau sa aiba par pentru ca este un semn al masculinitatii, al virilitatii...acum depinde de fiecare in parte, oricum nici chiar sa arate ca o gorilalaughing...

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Si baietii mei se rad si nu consider ca este mai igienic ca inainte... pielea se irita de la ras sau epilat si apar fel de fel...De ce oare credeti ca v-ati nascut cu par pe corp, voi, baieti...si fetele cu par mai putin? in primul rand pentru o distinctie intre sexe, care vine de la hormonii diferiti... testosteron si progesteron! de ce vreti sa aratati din ce in ce mai mult ca fetele? ...rasi pe corp, cercei, lac pe unghii, pensati...si or mai fi... dar nu le stiu eu...

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Sexy!

| oz a răspuns:

Pai daca ne epilam...cu putin fard, aratam mai bine ca voi.
Ma jur...am vazut un cuplu pe strada... avea "el" picioarele mai fine ca "ea"(sa nu zic frumoase)...mai si luceau pe deasupra.
In unele zone... da... e bine...pentru ca nu este igienic. Dar in rest...nu mi-as da blana jos pentru nimic in lume.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Fiecare om indiferent de sex trebui sa isi respecte igiena corporala, asta vine de la sine. cat de barbatii care se epileaza ce pot zice, difera de la caz la caz tongue spre exemplu mie imi place mult mai mult un barbat care intr-adevar arata a barbat (adica par pe picioare putin par pe piept big grin dar si epilat acolo unde necesita whistling big grin ) decat unul care seamana mult mai mult cu o "fetita" cu picioruse fine si lucioase. big grin daca as vrea "picioruse fine si si lucioase m-as face lesby! laughing rolling on the floor

| PauLa.M a răspuns:

Mie mi place thinking cum ar fi in zona intima sa aiba o padure?
e gretos.

| night_crawler a răspuns:

Depinde de fiecare... daca sunt prea parosi...nau ce sa faca laughing

| kllass a răspuns:

Parere buna pentru ca sunt si eu printre eihappy. La cei 35 anisori ai mei cred ca doar pina in vreo 20 am fost paros.Strict zona intima si sub brat.Adica doar ce se vede daca e cazul.Am avut ocazia happysa constat si cum arata o zona paroasa dupa un contact sexual si ...bleahhh.

| Crs a răspuns:

Nu-mi place sa vad un baiat cu par la subrat sau in zona intima happy
Deci am o parere buna big grin!
Iar la unii baieti care isi iau parul de pe picioare le sta chiar bine si nu par "gay"winking
aaaa. si nici nu imi plac baietii cu par pe piept straight face :-&

| g_7133 a răspuns:

Pai e bine sa se ingrijeasca happy si sa aiba un aspect fizic placut. insa nu exagerat laughing

| dean a răspuns:

Treaba lor, si asa cum zice dany fi mai explicita!

| deea_5245 a răspuns:

Eu una cand vad un tip cu par m-ii se face greata indiferent cat d einteligent e daca are par o iau la fugalaughing preferatii mei epilati atat la subtioara, partile intime cat si pe picioare, pensati ca s anul aiba stuf laughing unghiile date cu lac ingrijite :X sunt extrem de atragatori. bv lor cei care efac asa... decat sa ating o piele paroasa prefer una fina si parfumata :X

| jane_2661 explică:

Pai ma refer...pe picioare... zona intima...etc...hee hee)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am nimic impotriva, sunt chiar incantata! Cine nu-si doreste sa atinga o piele fina? As fi si mai fericita daca s-ar depila si ei cu ceara sau cu aparatul, sa inteleaga si ei mai bine vorba aia:"baba sufera la frumusete" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sint din gasca lui Naomihee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bine sa iasa parul de la axile afara sa fluture in aerul fierbinte al verii.si cel din zone intime sa fie ca o tufa de boscheti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intre gusturi si palme e o diferenta. Sondezi gusturile utilizatorilor? Mie-mi plac cheliosii.

| alexutzah16 a răspuns:

Mie imi plac baietii care se epileaza. Da stiu ce se spune despre cei care au par. dar mi se par mai sexy daca sunt epilati. Fetelor sa le recomandam unele produse?laughing)) (pentru cei care inca n-au incercat?) laughing

Întrebări similare