| losajal a întrebat:

Ce parere aveti despre barbati care fac prea multe de la inceput? Adica daca doar ce v-ati cunoscut de catva timp si el incepe sa va faca cadouri

6 răspunsuri:
| 1997onur a răspuns:

Fraier.

In loc saşi vadă de treaba lui uite ce face el.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Depinde...

Vrea să nu te piardă.
Sunt unii, care nu prea au succes la sexul opus, iar in disperarea lor, atunci când cunosc pe cineva, se agață de ceea ce au și il sufocă, fie cu prezența, cât și cu atentii ori mici daruri, ca să-i dovedească că il/o place.

Sunt si persoane generoase, cărora le place să facă surprize frumoase partenerului (also, tot pentru că o plac)

Nu-i exclus să existe si "nebuni", care se arată generosi, având intenții ascunse.

PS. Cred că dacă-l plăceai f. mult, nu ar fi existat aceste indoieli.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că vrea și el multe.

| gemeni6226 a răspuns:

Pe vremea cand am fost tinara era unul care avea masina casa, imi facea cadouri, dar degeaba nu am simtit atractie, am preferat pe sotul care nu avea nici casa nici masina si imi aducea flori ce la sfirsitul zilei deja se ofileau.Degeaba,tot la el m-a tras inima.Acuma tu faci ce vrei.Eu stiu ca pe mine nu m-a influentat cadoul si nici azi dupa 30 de ani nu ma influenteaza, nu ma poate determina sa simt ceea ce nu simt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori sunt psihopati (am citit intr-un articol despre cum sa recunosti un psihopat, ca daca de la primele intalniri acesta iti ofera cadouri, iti face complimente, e prea generos, inseamna ca vrea sa te prinda in mreje ca sa te foloseasca mai apoi, poti cauta si tu articole despre psihopati pe internet si ai sa gasesti asta) ori vreun loverboy (este demonstrat ca loverboys fac cadouri fetelor-victime pentru a le seduce si a le determina sa se indragosteasca de ei ca sa fie mai usor de convins apoi sa mearga impreuna la "munca" in strainatate) ori e generos din fire, fara sa aiba vreun interes ascuns.

| RAY a răspuns:

Cred ca astfel au acces la sex