Ceva nu e ok cu persoanele care vizioneaza chestii de genul in care vezi fel si fel de orori asupra oamenilor sau animalelor, inteleg ca unele persoane sunt curioase de fire si mai nimeresc chestii d-astea dar sa iti dea o satisfactie sau o stare de bine chestia asta ceva nu e bine, poate fi un prim pas in a vrea sa faci si tu d-astea.
Se intampla foarte multe orori d-astea, eu unul sunt dezgustat total dar mai ales cand vad fiinte fara aparare care sunt macelarite, eu unul nu pot privi d-astea, m-as enerva instant si mi-as dori ca in momentul ala sa pot baga mana prin ecran si sa-i sugrum pe aia sau sa fiu fata-n fata cu ei avand o ditamai ranga in mana si sa dau in ei, astfel de oameni merita torturati in cele mai oribile moduri, culmea ca unii care empatizam foarte mult cu victima am tortura acele gunoaie de oameni, nu am cuvinte ce le-as face alora dar mai ales celor care omoara animalele, copiii si femeile, adica fiintele fara vreo aparare, ar trebui sa ne permita legea sa putem vana psihopati d-astia, sa-i spargem cu bataia apoi sa-i dam mancare la lei, efectiv gunoaiele astea genereaza in mine o ura maxima si cruzime, pe cat de empatic pot fi uneori, pe atat de mult rau le-as face, mai ales ca victimele sa fie persoane dragi, nu mai continui pentru ca se stie cum as reactiona, adica deloc ortodox.
Nu mă uit și nici nu simt nevoia. Alta e sa te uiți de curiozitate iar cu totul alta e să simți plăcere în a viziona conținut de genul. Cred că cine vizionează cu satisfacție așa ceva are o doza mai mare sau mai mică de sadism.
Ai să-mi bag... aolo deja de la primul rând care l-am citi ma loat o frică si nervi cum dracu ma săte uiți la asa ceva sai să-ți placă asa ceva nici la jumate nu am ajuns sa citesc abia primul rând l-am citi si imi este de ajuns frate ce dracu aveți de va uitați si va place dracu așa ceva Doamne ferește Domane ferește ce se întâmplă cu voi ba misa facut pielea de găină la ce mai vad ca spui acolo jale rau de tot Doamne ferește ce oamenii pot exista pe lumea asta aolo
Frate mai bine îmi pui pistol la tâmplă sau fami mie rău iama taie ma da-mi foc da sa Doamne ferește sa ma uit la asa ceva mai bine mor de acum da la asa ceva nu ma pot uita este ce ai frate nu ai cum imposibil săte uiți dracu si să-ți mai si place trebuie pușcărie pe viață la așa ce dracu ori fi ca siguri oamenii nu sunt da pe ăștia sai lași in libertate jale jale rau de tot Doamne ferește ăștia trebuie băgați in inchisoare pe viață si de acolo sa nu mai iasa nicidoată nici unul din ei.
Rizer întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: