| Chawki a întrebat:

Ce parere aveti despre barbatii gay?

Răspuns Câştigător
| 4cidr41n a răspuns:

In general am o parere buna despre mine.

8 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

Treaba lor cu treaba lor, treaba noastra cu a noastra.
Nu am nimic cu ei dar nu as vrea sa vad pe strada asa ceva.

| ViseMaicăVise a răspuns:

N-am nimic cu ei, atâta timp cât nu ies în stradă îmbrăcați în latex și făcuți multicolori în cap. Datorită persoanelor de genul ăla de la paradele gay, imaginea bărbaților homosexuali este alterată. Pot fi și bărbați ultra-masculini, care nu se machiază sau se îmbracă cu chestii strâmte și roz, dar care să fie gay.
Nu ei aleg asta, ci se nasc așa.
În trecut, mă mai lua gura pe dinainte si ziceam de nuș' care dacă mă enerva că e gay, dar "gay" nu trebuie să fie o insultă...
http://www.youtube.com/watch?v=PSQSx3OCrXQ

| OnuOnulică a răspuns:

Nu am nici o problema cu ei!
Mi se par oamenii normali adica sunt ca si noi numai ca au alta atractie sexuala.

| Crucified a răspuns:

Sper că nu ne ceri părerea despre metrosexuali.

| Sociopat a răspuns:

Ii respect pe cei masculini.
Ii dispretuiesc pe aia feminini pentru ca in general ei sunt cei care fac de ras comunitatea gay.

| Vans a răspuns:

Cu bărbaţii care au relaţii cu bărbaţii nu am nimic.Am ceva cu ăia care se cred bărbaţii şi au aspect de gay,de gay de ăla epilat,îmbrăcat în haine mulate, bej/mov/roz etc., cu mocasini, cu şepci ymcmb peste freza aia smoc şi poate şi un tatuaj, ceva ce o văzut el că e la modă să porţi amu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am nicio parere prin simplul fapt ca nu imi pasa.

| maradi3 a răspuns:

Proasta! Daca parintii lor ar fi fost tot asa de unde naiba ar mai fi aparut el? Is ca martorii lui iehova, tind sa iasa-n fata cu orice pret...esti minoritate, stai dracul in banca ta de poponar!

Întrebări similare