| Ofatamisterioasa13 a întrebat:

Ce parere aveti despre berbecibig grin
Avand in vedere ca uneori vorbesc ceea ce nu trebuie cum ziceti voi ce se poate rezolva astahappy? va astept cu raspunsuri:* GeOrgY

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Esti berbeaca? Berbecii sunt caracterizati de ambitie, iar capricornii de incapatanare. Daca esti cu o zodie incompatibila, normal ca ies scantei! Eu sunt sigura ca tu esti doar sincera, berbecii sunt asa, si uneori adevarul supara. Spune ce gandesti, numai sa nu fie ceva deplasat!

8 răspunsuri:
| broscutsaaa a răspuns:

Daca te referi la zodie, si eu sunt Berbec. laughing
Cauta numai pe internet "Caracterul zodiei Berbec". si acolo vei gasi tot ce ai nevoie.
Intr`adevar, sunt putini cam dificili din cauza orgoliului, dar cu putina dulceata se poate rezolva. :p

| Ofatamisterioasa13 explică:

Ca*imi cer scuzehappy

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Berbecii vorbesc? Esti sigura?

| Hmmmm a răspuns:

Eu sunt berbeacalaughingsi sunt mandra d asta.
sunt o incapatanata si jumatate.nu cred ca vb ceea ce nu trebuie. pur si simplu in general avem gura mare si zicem lucrurilor p nume si daca avem o problema cu cineva ii zicem direct in fata fara sa ne pese d reactia lui si fara sa gandim cum spunem ceea e spunem. d multe ori acele persoane, cu care avem ceva se simt atacate.asta e motivul pentru care trebuie sa invatam sa ne controlam.se poate sa stii! si eu incerc d ceva timp si imi cam iese.
asta e! suntem directe, indraznete si sincere si daca avem ceva cu cineva nu putem sa pastram asta in noi mult timp.si daca nu zicem dam d inteles. avem o gura mare! dar cine ne iubeste e iubeste si asalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ey la fel sunt berbec si nu am auzit sa-mi zica ceva ca vb ceea ce nu trebuie doar maicamea laughing

| melissuk a răspuns:

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mai dat gata na depinde la ce te referi

| Ofatamisterioasa13 explică:

La zodie e ceva logiChappy

| tyana a răspuns:

Este una dintre cele mai puternice zodii, zodia berbecului.Ambitiosi si foarte hotarati.Au un caracter puternic dar si o sensibilitate pe masura.happy