anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre Bia Khalifa?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mia Khalifa dupa o saptamana in Vaslui? Sau cine e? Ca vad ca e romanca.

| anonim3248 a răspuns:

Este pitică aia de care spui și are 1.57 înălțime.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am nicio părere. Mă doare undeva de ea.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Am văzut prin ce a trecut am ascult cu toată inima viața ei a fost violată la doar 14 ani și a fota violata și de maneliști și de tatăl ei și de mai multe grupuri de interopli am cautat mai amănunțit am văzut destule și mam întreb de ce mai continua sa facă ce face în prezent dacă tot a suferit atâta și fost violata chiar și de propriul "tata" mi-am data seama și am ajuns la concluzia că ia nu-i conștientă și nici sănătoasă nu mai căci iau distrus sănătatea și viața au drogto de mică copila au forțat-o de mica copila sa întrețină relați sexuale cu grupuri de Interlopii și maneliști care în prezent au scandal pe tikok și se dau filisozi nu dau nume nu doresc să-le facă reclama la proxeneți ei se știu toți între ei și își cunosc faptele de violatori și câte fac în prezent cu minore bia Kalifa este încă un copil degeaba o vedeți voi așa mare ca face și drege filme pentru adulți ia când face treburile alea este drogata se droghează Chiar și și spune a recunosc de multe ori treaba cu drogurile ce le ia și consuma ia a fost de mică dea 14 ani tu îți dai seama ce înseamnă săte violeze niște jegoși de interlopi beți drogații morți morți lor la dor 14 ani am fost noi acolo? Știm noi prin ce a trecut ia la vârsta aia ia? Cine știe încă câte a trăit și văzut și a fost forțată sa facă unele lucruri pentru "plăcerile" bolnave la niște zdrențe care se certă pe tikok și se dau mări"artiști" și "filozofi" mari "valori" mari "puteri" pe când ei sunt niște o organizați de proxeneți care nu știți nu aveți habar de nimic de câte se învârt nu aveți habar câte fete de 14 ani sunt trecute prin vămi cu acte false ca au 20 și ele sunt toate de 15 și le pune la produs și își clădesc case și vile și apartamente mașini de sute de mi de euro prin tări străine pe urma violurilor la acele copile acele fete nu aveți iedie cât trafic de carne are loc zi de zi zi de zi când noi dorimi liniștiți prin vămile alea trecut o grămadă de minore ca bia kalifa și puse și supuse la multe pe care nici nu au voie să-le spună la orice emisiune sar duce altfel familile lor sunt executați răpiți bătuți ameninți tăiați violați omorâți....nui bine ce face și nici normal nu țin și nu am ținut Niciodată cu proxeneți și prostituția da înainte sa face o fata o femei in toate felurile sa fi și puțin conștienți și oamenii ca ia prin ce a trebuit și trece noi nici unul din noi nu am văzut și trăit noi nu neam loat violuri bătăti de la părinți noștri și nu sau culcat părinți noștri cu noi ia încă este in piciore de la toate alea ia încă reușește sa suporte viața aia pe care o are oamenii care încep drumul ăla în viața nu o fac din placere și că-și doresc ei și ca le face lor plăcere să și-o tragă cu toți pedofili proxeneți filozofi morților lor de zdrențe mai au si tupeu să se filmeze sa se da mari "artiști" rasa lor de pedofili infecți oamenii ăia lise distrus din rădăcină viața iau distrus viețile de ce ce dracu vorbim aicia? La 14 ani sate violeze un grup de proxeneți și să-ți dea sa bei săte deogheze până nu mai ști de tine și săte violeze toți pedofili voi aveți habr cât de rău și cât a trebuit sa suporte ia de la vârsta de 14 ani? Tu nu vezi că-ți bolnavi sunt pe străzi ca dacă vede o fata cu colanți pe străzi si se vede puțin formele feminine gata se dau la ia o striga pe stradă ce teași ce ași. nu vedeți astea în ziua plini se întâmplă la noi eu l-am văzut le-am auzit de atâta ori omul ăla fata aia nu nu are o viață normală ori câți bani are ia și viață luxoasă așa cum se pozează ia pe rețele nu este așa deloc da deloc așa ști câte pastile bag oamenii ăștia în ei pe zi? O groaza se otrăvesc viața lor este distrusă de tot bani lor și vacantele care ei postează nu sunt decât sa mai atragă niște clienți și sa facă bani pentru copii lor familie lor și ei sunt oamenii ca noi care ne dam sfinții pe aicia și ne place săne postam pâinea lui Dumnezeu nu-i așa deloc voi vedeți și credeți ce vise spune voi nu vede și nu va întrebați deloc în spatele la toată imaginea aia de "viața fericita" și "perfecta" ce se întâmplă și se află? Voi credeți ca a spus totul la amesiunea aia? Nu nici jumate nu a zis și spus ca știe ca o vede pedofili proxeneți care se dau mari "valori puteri filozofi morților pedofili" organizați si grupuri mari de interlopi care tear desfigura pe loc ve viața voi nu vedeți în ce hal sa răsturna pământul ăsta și lumea asta? Nu vedeți nu conștientizați ca pe zi ce trece tot mai răi tot mai falși devine pământul și oamenii? Vor bani putere averi peste aveți vor totul absolut totul și pielea de tine și oasele și carne de pe tine pe viu tiar loauo ai fi la taraba pe piețele din himalaia nu vedeți cu se intre în școli cu aka47 peste elevi și executa o întreaga clasa un copil doar un copil de 14 ani își omora toți colegi de clasă vise pare ca ne îndreptăm în bine? Nu căci la putere nu stau oamenii și "Oamenii" fără Dumnezeu. Lacomi fără limita în nimic încetați sa mai judecați sa va dați mari sfinți... Lui iahova și Allah și Dumnezeu că el este unul atâta Dumnezeu este unul și el în tot de auna sa știți în tot de auna se va uita la inima omului atâta la nimic altceva el știe totul deja de ce săne judecam de ce sane mai dă-mi și noi în cap unul altuia când alți abia așteptăm să mori și sa pățești ceva rău de ce mereu facem asta? Dece judecăm atata și nu căutăm Adevărul? cel Adevărat lumea devine tot mai rea tot mai falsă nu va încrederii în toți oamenii care se dau cu inima bună și intenți bune va nu toți sunt asa nu toti au un Dumnezeu Adevărată și frica de Dumnezeu încetați sa mai. Judecați viața altora și înainte sa faceți un om în tot felul cum va vine uitați și la voi înainte de toate

Întrebări similare