Nu o corecta tu pe @ana ca nai dreptu si in plus pote esti mai pitik' ca ea oricum. pau1 ai cam exagerat cu "geniu" nu cred ca ii. de fapt o cheama diana daca asta ii numele adevarat
Deci ma tu esti. ca tat ai cu ani? ti rau? sincer? mymy are in totalitate dreptate si pau1 da ai exagerat cu geniu ca nu-i nici pe departe
@ana ai dreptate
tu cati ani ai diano? daca zici u toti zicem nu?
Si cu mosu cu demetria ta
no ok pote ca o cheama asa da cine stie?
cred ca ai cautat o zi intreaga pe net ca sa pari mai desteapta
vai si amar
Eu sunt diana.defapt nu ma cheama diana dar ma rog...
nu sunt aceeasi persoana cu geniul!
si draga eueu.cat de proasta sa fii incat sa nu stii ca o cheama demetria? si eu sunt fana demi, o ador... dar tu esti proasta rau sa nu stii ca asta e numele ei adevarat...cand am vazut ca mimoza a injurat-o pe bridgit doar pentru ca geniul a spus cuvantul "demetria", m-a bufnit rasul.geez.uita-te pe ORICE pagina web cu demi, si ai sa vezi "Demetria Devonne Lovato Hart, cunoscută sub numele Demi Lovato (n. 20 august 1992, Dallas, Texas) este o actriță și cântăreață americană". Chiar Demi, are pe contul de twitter ( http://twitter.com/ddlovato ) scris ca nume "Demetria"
voi sunteti proaste.si va mai si dati in spectacol :))
@mymy. serios, ma? de ce sa n-am dreptu` s-o corectez? ba am tot dreptul... e o tara libera. si mimozo`. am aceeasi varsta ca tine.doar ca mai multa minte.eu mai citesc[,] cate o carte, nu stau toata ziua ca obsedatu` la calculator sa critic vedetele
Voi va uitati putin la voi?
Mie sincer imi e sila sa va mai raspund de fiecare data la stupizeniile pe care le scrieti.Mymy,ti-ai adus armata de ciutance de 10 anisori sa sara pe noi? Ce crezi ca rezolvi daca o chemi pe una care nici macar nu stie sa scrie romaneste (ca si tine de altfel) sa-mi zica mie ca EU am cautat o zi intreaga porcării pe net? Ca bine-i zici, VAI SI AMAR.De cand am ajuns sa vorbim despre persoana mea? Oricum vad ca va fascineaza subiectul "eu" asa ca am sa va fac sa mai meditati inca vreo cateva ore asupra urmatoarei propozitii : stiu mult mai multe despre vedetele Disney decat veti sti voi vreodata
Acum, daca esti draguta Mymy, schimba poza cu Selena! Ma faci sa-mi para rau ca-i sunt fana cand vad numele tau langa ea!
NOW GET OVER IT. End of story.
Bine am aflat si eu ca o cheama demetria devone lovato dar acum aflu ca si Hart pe net n-am vazt numa 3 nume da ma rog...
mersi ca miai zis
papa
a si no s-o schimb poate mai incolo...
o sa-mi pun una cu miley mai incolo...
si nu-i mai fi fana
esti asa amuzanta
miai inveselit ziua (noaptea)
Vorbiti de o actrita in devenire da va fi o actrita buna cred... dar nu le va intrece pe demi miley si gomez nu sunt in domeniu sa spun cine are sau nu talent dar diferenta dintre bridgit si celelalte 3 este prea mare incat sa imi dau seama ca ele sunt actrite adevarate care joaca in file adevarate nu in BAFTA CHARLIE sa fim seriosi
Anonim hai sa iti zic eu filmele bune se pot da pe orce canal si chiar si pe disney ca sa nu iti zic de filmele care au avut mare succes cu selena gomez(about cindrella story)cu miley cyrus(the last song) demi lovato filmul de succes camp rock si muuulte altele ele s-au lansat in filme adevarate in care au avut roluri secundare dar ca sa fi mare o iei de jos sa nu iti mai spun cum canta fetele astea nu stiu cat talent are miley cyrus sau selena gomez in muzica dar demi lovato este foarte talentata http://www.youtube.com/watch?v=tmz_FFrPZ5c
OO am multe Da demi e foarte talentata in muzica :X si Britjigodia asta a incepun un pic mai de jos a avut parca un rol secundar in Jonas dar Bafta Charlie e chiar chiar praf fata de hannah montana sonny, magicienii! Nu cred poti sa compari Bafta charlie cu hannah montana mai ales sezonul 4 adica asa ceva e imposibil
Fara suparare dar mymy are dreptate e incomparabil blonda asta a jucat intr-un film? nu imi amintesc ...stiu doar ca a jucat un rol foarte secundar in jonas pot spune ca nicole anderson este o actrita mare pe langa ea si sa nu mai zic de emily osment fata asta pur si simplu nu a jucat intr-un film numai in seriale de adica intr-un singur episod
In primul rand, desteapto, e ANOTHER cinderella story, in al doilea rand The Last Song nu e film Disney. IN al 3-lea rand Bridgit a jucat in Labor Pains alaturi de Lindsay Lohan, in The Clique(rol principal), si a mai aparut in diverse seriale gen General Hospital si Wizards of Waverly Place (adica Magicienii cum ii spui tu mimozo ) si FOARTE multi au inceput sa o indrageasca pe Bridgit dupa rolul ei din WOWP, si au inceput sa faca petitii gen "#wewantjulietback" si ete na, a mai aparut intr-un episod din WOWP saptamana trecuta. si Good Luck Charlie, e praf pentru voi GLC are cele mai mari ratinguri al vreunui serial disney, de cand s-a lansat Hannah Montana. Mai uita-te si tu pe topurile de pe siteurile de gossip sa vezi ca GLC a intrecut pana si SWAC(sonny with a chance) la vizualizari, and btw, tocmai a terminat filmarile la un nou film "musical" gen camp rock, numit lEMONADE MOUTH, si e in rol principal.asta ca sa vezi ca e destul de ocupata, avand in vedre ca ofertele cresc si participa la o gramada de chestii gen disney friends for change, and another btw, a fost nominalizata si la Teen Choice Awards si a castigat "Newcomer award" de la Popstar dar ce ma pot astepta de la voi? HABAR NU aveti despre ce e ala un film adevarat, si nu acceptati ca unii pot sa placa si alte persoane in afara de cele care va plac voua. mai pe scurt, sunteti niste ratate. (i'm so so so sooo sorry about that ... oh my? who I am kiddin`? I'm so LOL ) stiti? ma distrez pe cinste...crezi mimozo ca ma va deranja ca i-ai spus bridjigodie? BA DELOC. stiu destul de multe incat sa imi dau seama cat e de apreciata Bridgit la Disney. Daca e la inceput de drum care e problema voastra? orice cariera are un inceput tare as vrea sa va vad ca sunteti tari in gura in spatele ecranelor, dar parca vad ca sunteti niste balene infometate
vai si tu crezi ca ma intimidezi cand imi zici mimoza? ba deloc inca imi place ca esti inteligenta si inventezi porecle
mda mda ...vine si aia cu filme. si ce? a zis cineva ca the last song e un film disney? si ca ii spun magicienii ce? ai tu vreo problema? eu ma plictisesc sa mai scriu tot numele
Eu chiar nu cred! N-are nicio sansa! In primul rand mi se pare ca e prea increzuta.In al doilea rand, mi se pare ca e geloasa.Bai si de ce oare s-a dus la Disney cand putea sa se duca la prostii de la New Line si sa ajunga ca Swift o schelalaita in The Valentine's Day, bai chiar ar fi stat bine. Mie mi se pare ca incearca sa le arate ca blondele nu-s proaste, dar mai rau face.Si-n muzica? N-are nicio sansa, crede-ma, mie mi se pare ca vocea ei este dragutica, asa sa zicem, dar in niciun caz nu le va intrece pe Demi, Miley si Selena.Stiu ca ar fi aparut zvonuri cum ca noua printesa Disney, dar nu e adevarat! Bridgit multe sanse pentru a deveni faimoasa, dar nici chiar asa de faimoasa.Haide sa fim seriosi, nu?
Da ai dreptate!
Printesa disney va fi doar daca va pleca selena sau demi si mai are de asteptat
De ce e asa mare concurenta la printesa disney asta? ca eu n-am pomenit nimic de printesele disney. draga pitipoanco "kissthegirl" de unde dracu stii tu ca ea e increzuta sau geloasa? de ce s-a dus la disney? ea a primit OFERTA de la disney sa joace in good luck charlie, JONAS, WOWP si toate alealalte de la Disney, probabil producatorii vazand ca are potential, mai ales dupa ce a jucat rol principal intr-un film cu Lindsay Lohan si The Clique, nu s-a dus ea la Disney si a zis "EU VREAU SA JOC IN FILMUL X SI SERIALUL X. EU SUNT NOUA PRINTESA DISNEY. EU VOI FII NOUA HANNAH MONTANA" daca voi credeti astea sunteti si mai idioate decat va credeam sunteti proaste pana in panzele albe. nu ma mai strofoc sa va explic nimic tot proaste ramaneti.
da ia nu o mai face pitipoanca pe lola si du-te tu d**** si cine puii mei ti-a zis ca noi credm asta DOMNISOARA PICE DE 10 ANI?
Anonimo, sa stii ca nu ma intereseaza ca te iei de mine. Poti sa spui ce vrei tu, ok? In primul rand ma cheama LolaKissTheGirl si nici macar nu sti ce inseamna. Lola este ca un fel de nickname, iar KissTheGirl este o alta versiune a unei melodii de-a canteretei mele favorite Katy Perry.Pentru cultura ta genarala chiar nu ma intereseaza ce crezi tu despre blonda asta falsa care se crede mare la TV!