| Paris1234 a întrebat:

Ce parere aveti despre București? Cine la vizitat? Cum vi se pare ca și capitala și oamenii cum vii se par?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cel mai mare oras al Romaniei care vine cu bune si cu rele. Depinde ce cauti.
Ai muzee, ai restaurante, ai arhitectura, ai concerte, ai cultura, ai aglomeratie etc etc

| siriusblack98 a răspuns:

Adevarul ca si mare lucru ce ai avea de vizitat in Bucuresti. Eu sunt din Bucuresti, nascut si crescut acolo, ulterior m-am mutat in alt oras unde mi-am deschis o mica afacere. "Cum vi se pare ca și capitala și oamenii cum vii se par?" Capitala e groaznic de aglomerata atat in trafic cat si daca mergi pe jos. Claxoane, injuraturi in trafic, mers bara la bara, nesimtiti care conduc cu propriile lor reguli de circulatie, mijloacele de transport in comun vesnic pline barem vara ai nevoie de masca de oxigen deoarece unii n-au auzit de apa si sapun ori deodorant. Oamenii sunt la modul general nepoliticosi, nesimtiti, tupeisti, pusi pe smardoiala, cearta si scandal, am intrebat de cateva ori pe strada unde anume pot sa gasesc locatia x sau statia x se uitau la mine de parca voiau sa imi traga si un scuipat ca i-am deranjat din mersul pe jos si din graba lor zilnica, bineinteles ca nici nu raspundeau multi dintre ei. Daca ar fi un oras pe care sa-l pot sterge de pe fata pamantului, Bucurestiul ar fi. Pentru mine ori de cate ori trebuie sa vin in Bucuresti dupa cate ceva sau cu treaba, e ca mersul la dentist sa scoata maseaua. Vrei orase frumoase de vizitat si cu oameni de treaba? mergi in nordul tarii ca acolo am intalnit si eu cu totul si cu totul alta viata.

| LisaJulie a răspuns:

În weekend aglomerat mai peste tot, mai ales în centrul vechi și la mall, în timpul săptămânii se găsește mereu un motiv de protest sau greva, traficul este cam nasol, dar sunt și alte țări care o duc mult mai rău

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Îți sugerez sa vizitezi capitala deoarece ai poți găsi câte puțin din fiecare, concerte, evenimente, festivaluri