Nu iti place Bucureștiul?
Probabil nici nu a fost vreodata
Frumos oras, dar de vizitat, nu de locuit.
Nu-mi place saracia si infractionalitatea specifica zonei de sud a tarii noastre.
Sunt de parere ca orasele mari, oarecum prospere, se umplu cu toate uscaciunile din provincie.
Nu as putea sa ma lupt zilnic in aglomeratia lor, pentru un trai mediocru, la fel ca in orice alt oras din tara.
Tre' sa ai o problema, ca sa te bagi de bunavoie in Bucuresti, fara sa fii artist sau persoana publica, ca sa renteze alegerea macar dpdv profesional.
Nu mi se par răi, ba chiar mi se par mai relaxați, nonconformiști, inteligenți decât în multe părți.Dar sigur că mai dai și de nebuni, ca în orice oraș.
Eu ma plimb prin Bucuresti de multi ani si in toate zonele chiar si alea mai rau famate gen Colentina sau Gara de nord si am observat ca e un oras destul de sigur. Nu vorbesc de Ferentari (scuzati daca jignesc pe cineva) unde e probabil sa iti fure cineva portofelul, vorbesc de restul orasului. Si oamenii sunt prietenosi, mai ales cei de varsta a 2 a sau a 3 a. Ba chiar eu ma feresc sa cer indicatii de la straini pe strada pentru ca unii daca ii bagi in seama incep sa vorbeasca cu tine de parca ai fi prietenul lor si nu te mai lasa in pace
Desigur ca sunt si oameni crispati, ursuzi, obositi, timizi, asta nu sunt foarte prietenosi.
Dar in general e un oras ok unde gasesti orice, ai autobuz, metrou, tramvai, taxi etc de oriunde si la orice ora
O părere nu prea buna deși sunt născuta și crescută in București.
Foarte aglomerat ca deh, e capitala, lumea pare ca nu are rabdare.
Mi-ar fi placut un oraș mai linistit.
Am fost la București 2 ani de zile munceam în construcții pe vremea aia înainte sa ajung să lucrez un străinătate. Bucureștiul este destul de aglomerat sănt cartiere și sectoare aglomerate și oamenii de acolo sănt reci.
Dacă stai sa te gândești, peste tot exista oameni răi. Nu as putea spune că în București îi găsești pe toți.
Am fost acolo de patru ori deci din propria experiență pot spune că Bucureștiul este frumos, traficul este îngrozitor, iar oamenii nu as spune că sunt chiar atât de rai. Mai degrabă reci și neprietenoși, dar nu toți.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: