| maria22082 a întrebat:

Ce parere aveti despre cainii vagabonzi? Ma uitam peste acest video http://www.youtube.com/watch?v=hFDxswZ7Bj8, iar jos la comentarii am gasit asa ceva (pisam-as pe ei de caini maidanezi. Asta e ultima grija sa dam bani pe adaposturi pentru caini? Bah tu esti intreg la minte? Oamenii mor de foame, batranii au un rahat de pensie si tu vrei sa dam bani pe potaile astea imputite de caini maidanezi? Du-te ma tare de retardat se vede ca esti un taranoi basit care n-a iesit in viata lui din tara. Du-te in orice tara din Europe si o sa vezi ca nu e urma de caini pe strazi, stii de ce ma handicapatule? Pentru ca exista lege si sunt eutanasiati fmm boule)...ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Holocaust a răspuns:

Pur si simplu nu-mi pasa. Daca e cineva de vina pentru reactiile violente ale cainilor sau ale altor animale, te asigur eu ca tot oamenii sunt.
Suportam consecintele faptului ca facem parte dintr-o rasa de tot căcatul, asta facem.

12 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Dacă se va respecta programul de sterilizare, chiar dacă sunt pe stradă sau în adăposturi în 3-5 ani ar deveni amintire.Dar la noi sunt foarte multe asociaţii care profită de pe urma lor, nu au interes să se diminueze.Aşa că la noi nu se respectă legile care privesc direc omul dar..., Ce se mai poate zice...NIMIC, adică cum spun etnici noştri iubiţi:MUCLES CĂ TE MUDARAP.(cred că am pronunţat bine).

| maria22082 explică (pentru onasis1961):

In sfarsit o persoana care nu alege cea mai usoara cale happy

| Holocaust a răspuns:

Stupidity level: over 9000!
Sincer, destest oamenii de genul.Incearca sa faca pe interesantii si sa arate ca sunt rationali, cand de fapt ei uita lucrurile importante.
Pur si simplu, nu-mi pasa de faptul ca multi au fost muscati de asa-zisii maidanezi. Faci un rahat de antitetanos inainte si poti sa mergi linistit pe strada.Sau mult mai simplu, incerci sa eviti grupurile de caini.N-o sa vina niciun patruped sa te muste fara motiv.
Cat timp problema asta cu cainii vagabonti n-a fost asa importanta, nimeni n-a facut nimic in legatura cu oamenii care mor de foame si batranii care au pensii de toata mizeria.Ce-l face oare sa creada ca banii dati in schimbul sterilizarii ar putea ajuta niste bieti oameni?
Pe superiori mereu ii doare la basca de clasa muncitoare si pensionari.Aceeasi chestie se intampla si cu cainii.Ne trateaza exact ca pe niste caini.Mai bine sa construiasa niste catedrale, nu? De-abia au amaratii de unde sa faca rost de niste sperante false, sa moara si ei impacati.

| MioaraParalescu a răspuns (pentru Holocaust):

Cum sa nu iti pese ma ca au fost muscati?
Mai ales ca unii oameni au fost omorati cu brutalitate, copii mici fara mici o aparare.Si daca ai fii atacat de o haita de maidanezi crezi ''un rahat de antitetanos'' te-ar ajuta cu ceva?laughing
Esti ''destept'' rau ma!

| Holocaust a răspuns (pentru MioaraParalescu):

Pur si simplu nu-mi pasa. Daca e cineva de vina pentru reactiile violente ale cainilor sau ale altor animale, te asigur eu ca tot oamenii sunt.
Suportam consecintele faptului ca facem parte dintr-o rasa de tot căcatul, asta facem.

| MioaraParalescu a răspuns:

Trebuie eutanasiati si gata!
Multi oameni au fost ucisi de potaile astea.

| maria22082 explică (pentru MioaraParalescu):

Dar potaile alea au un suflet...la asta nu va ganditi? noi alegem cea mai scurta varianta de a scapa de ei? dc?

| maria22082 explică (pentru MioaraParalescu):

Si apropo...multi oameni au fost ucisi de oameni(crima)winking. Parerea mea este ca exact cum exista caini vagabonzi asa exista si oameni.

| MioaraParalescu a răspuns (pentru maria22082):

Din partea mea sa ii bage in adaposturi, nu vreau sa ii omoare pe toti.Dar sunt periculosi, iti spun din proprie experienta pentru ca am fost muscat de unul si de atunci nu ii suport!

| DNSK a răspuns:

Nu-mi plac! nu-i suport! da nici nu le fac rau!

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu e vina bietelor animale de starea in care sunt, ci proasta monitorizare a unor animale atat de minunate.caracterul unui om e scos in evidenta si de comportamentul fata de animale.Iar comentariul pe care-l arati apartine unui om care merita el institutionalizat intr-un adapost.Ce educatie ar putea da asemenea,, specimen,, propriilor copii? Tocmai in tarile civilizate aceste animale sunt protejate si un comportament violent impotriva lor te poate duce la inchisoare.

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,mie mi se pare o cruzime ceea ce gandesc unii oameni sa le faca acestor caini,pana la urma sunt si ei suflete,merita o sansa la viata,iar cei care vorbesc in acel mod,cu siguranta n-au nimic in cap.O fac si ei doar ca sa se afirme,sau mai stiu eu din ce alta cauza... Oricum,astia sunt romanii,fiindca,pana la urma, decizia finala nu o are populatia mai saraca a romaniei, ci oamenii cu putere, cu bani, care-si permit sa dea ordine si sa faca astfel de chestii oribile.Intr-adevar,unii caini de pe strada sunt periculosi, insa, asta nu ne da dreptul sa le decidem soarta intr-un mod atat de josnic.Pa-pa!happy

| MrSoapte a răspuns:

Imi este foarte mila de ei! Si ei, ca si cainii de rasa, pot iubii stapanul! Diferenta este ca...n-au nicio sansa! Nu sunt autoritati care sa-i aiba in grija, nu sunt adaposturi unde sa aiba grija de ei! Pe scurt, toata lumea-i loveste! Trist!