They are completly lame and they really suck Imi provoaca greata. Parca vine circu' in loc sa vina tirul...cu atatea jucarii si prostioare
Nu stiu de ce, dar am senzatia ca unii sunt cam libidinosi... sper ca nu supar pe cineva . Aaa...si sa nu uitam de gesturile obscene pe care le fac...
Am vazut eu pe parbrizul unui camion:"Cabina de proba pentru femei!"
obsedati sexual
Mie mi se pare ca nici nu trebuie observati.Eu de multe ori m-am gandit sa fac cadou unor prieteni care lucreaza impreuna placute cu numele lor ( asa la misto evident ), dar nu sunt placute cu acele nume.
Hai sa nu jignim daca nu cunoastem. Va dau un exemplu: tata este sofer pe tir de aproape 30 de ani si are si el la randul lui numele lui scris pe o placuta cumparata din Italia, are un prosop cu un cal(f frumos) si toate astea nu sunt pentru a atrage atentia! Si-a amenajat asa camionul pentru ca este ca si casa lui si desigur, trebuie sa fie pe placul lui.
Cand pe strada vedeti toate fetele imbracate cu aceeasi gen de pantaloni, doar pentru ca este la moda ce faceti? Uite-o si pe asta. vrea sa iasa in evidenta? mai sa fie.
Lipsa cultura.insa incearca sa-i crezi si pe ei, toata ziua pe camion, ascultand manele, si mai oprind in cate o parcare sa-si satisfaca anumite ''nevoi fiziologice'' cu cate o fetita.in timp, ajung precum ''tarzan'', sa se plictiseasca la volan, sa coboare din masina si sa faca jojing in timp ce masina este in miscare.
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: