Sunt mulți ce spun ca nu ar trebui sa ne atacam, deoarece nu ar trebui sa ne pese.Pai de asta suntem mulți intr-o situatie de rahat, pentru ca permitem idioților sa ne jignească sau sa ne coordoneze cum vor ei.
Fiecare poate sa aibă propria părere, sa ii plac N forme ale corpului etc, dar asta vorbești tu cu nevasta ta acasă sau cu prieteni.Nu ieși public sa jignești fetele pe care le-ai văzut la mare și printre care putea sa fie oricare dintre noi.
Eu cred ca retarzii aia doi ori sunt pasionați de orgii, ori sunt frustrați de propriile corpuri.Adica puteam sa zic de el ca e un obsedat ce vrea sa vadă doar femei dezbrăcate, pe care îl doare în spate de faptul ca are soție și copil acasă dar am realizat ca nici ea nu e mai departe de el.Eu persoanal ii vad ca pe doi bufoni, ori frustrați ori prea plini de ei, obsedați sexuali ce se cred mai mult decât sunt de fapt.
Problema e ca daca tu crezi tu tine-o pentru tine, cum adică el da ordine dar ce e el? Fiecare vine cum vrea ea/el indiferent de fizic, acum el reflectează mentalitatea de roman, te corectează, judeca, critica din orice, nu primești un gram de empatie, sadismul este plăcerea ceea mai mare, fetele intre ele fac intre ele, unele fete fac mișto de băieți dar nu ii pasa nimănui, trăim într o societate ipocrita, falsa, si trebuie sa te adaptezi Mann, comparația cu minora e de rahat, apropo nu te duci la mare sa iți faci labuta, libidinoși pe bune
Cum am mai zis: Buhnici e o scarba dpdv al opiniilor/arogantei pe care o afiseaza, si merita acest circ, val de reactii.
Il respect ca jurnalist/vlogger, dar cu parerile alea mai bine s-ar incuia in WC-ul din curte.
Nu stiu cine mai e si Marilu aia, iar daca m-as chinui sa aflu, probabil i-as face vizualizari, si nu merita.
In asemenea circuri apar mereu sute de wanna-be-vloggeri, care se manjesc cu pareri doar ca sa atraga cativa iubitori de cancan.
Pe scurt: ma bucur pentru Buhnici (ca a aflat cine se pisa contra vantului). Cancanul e un val care se va sparge mai tarziu. Treaba e deja consumata, iar el a inteles mesajul publicului.