Daca nu o ai de citit obligatoriu pentru ora de romana...mai bine te relaxezi lecturand alta carte .
Nu este pe gustul meu si de aceea, chiar daca era in programa, nu am putut'o termina .
Marin Preda este printre preferatii mei, la fel ca toate roamanele sale."Cel mai iubit dintre pamanteni" este una dintre cele mai frumoase carti pe care le-am citit iar primele pagini ale primului volum sunt de o frumustete si o profunzime deosebita
Seline, mai bine sa citesti revitsa Bravo sau CoolGirl, nu? Ce atat realism si psihologie, sa nu cumva sa dauneze intelectului!
sau mai bine o carte erotica?
scuze pentru mesajul rautacios, nu m am putut abtine sa "stau frumusel in bancuta mea" si sa tac chitic
@alecor
nu citesc Bravo, Cool Girl, si alte reviste de adolescente, pentru ca nu sunt o adolescenta.Ideea e ca mie nu-mi plac scriitorii romani, dar nu-mi plac nici cartile de duzina."Cel mai iubit dintre pamanteni" nu mi s-a parut o carte impresionanta, iar subiectul mi s-a parut "fumat". Orice idiot cu diploma in filozofie poate sa scrie asta.
Pricope_Marius_1997 întreabă: