Niciodată.
Nu îmi plac copii și nu sunt nici familistă. Îmi place viața de lone wolf
Nu, pentru ca nu imi ofera stabilitate si incredere. Daca puteam sa monitorizez femeia in timp real pe telefon cand nu e langa mine puteam zice ca stau cu ea, si cand detectorul imi spunea ca e cu un barbat o curentam si ramanea incremenita. Vezi tu prea multa libertate a tampit lumea - casatoria e pentru oameni care nu isi doresc libertate in viata
O părere foarte bună.
Da, vreau să mă căsătoresc, sunt singur, deci disponibil, cine este interesat să dea mesaj în privat, "rog seriozitate" !
Casatoria e ca loteria tu iubesti un om din toata inima si el te iubeste va casatoriti dar asta nu e o garantie ca tot ce va urma o sa iasa al naibii de frumos.Totul e pe risc si omul ori se risca ori nu se risca.Eu o data m-am riscat nimic nu a iesit cum mi-as fi dorit dar daca as incepe din nou tot m-as casatori nu as intelege sa renunt la omul pe care il iubesc chiar daca ceea ce va urma va fi plin de suferinte. Daca Dumnezeu mi-ar mai da inca o data sansa sa iubesc cu adevarat si sa fiu iubita iar m-as risca.
Da, vreau sa ma căsătoresc. Dar eu o sa ma căsătoresc când consider eu ca am găsit persoana potrivită. Eu zic ca asta contează cel mai mult pe lumea asta, sa fii fericit, sa ai o familie și apoi banii și restul.