| Mihai87 a întrebat:

Ce parere aveti despre Catalin Maruta? Mie personal mi se pare un om care nu inspira ceva, un barbat respingator atat fizic cat si caracterial! Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Woodenpints91 a răspuns:

Cel mai neamuzant om din univers.
Iar faţa lui cu freza aia care începe de la jumătatea capului cere pumni şi picioare.

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cel mai antipatic prezentator tv

| MasterOfDisaster a răspuns:

Nu pot sa zic ca mi se pare atragator din punct de vedere fizic.
Nu imi place emisiune pe care o prezinta, pentru ca acum promoveaza multa prostie. Imi placea mai mult cand prezenta Tonomatul de pe 2. Despre caracter nu pot sa spun ca imi place sau nu, ca nu am de unde sa stiu.

| AtateaConditii a răspuns:

Doar pentru ca nu arata bine la fizic nu inseamna ca e respingator, e foarte de treaba, glumet, pacat de meseria lui. E un om care nu are timp de aventuri si vrea o relatie serioasa, pe care o are cu Andra o femeie model in tara noastra.

| LolaLollita a răspuns:

Parerea mea sincera: gusturile nu se discuta. Ceea ce gasesc eu respingator, tie ar putea sa-ti placa si viceversa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata nu l-am suferit.Imi place Andra atat de mult ca persoana si ca tot ce vrei, dar de cate ori o vad cu mascariciul ala, ma intreb ce dracu' a vazut la el(?). Acuma nah, poate o ccompleteaza, poate o iubeste cum vrea ea, dar ca om...nu merita prea multa atentie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu suport majoritatea vedetelor româneşti, mai ales ălea de pe ProTV. Măruţă cu atât mai puţin. Nici Andra nu-i prea brează. Se lăfăie că are voce, dar e jalnică.

Răspuns utilizator avertizat
| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Nu vreau sa comentez, il cunosc de prea multi ani. Eu si Andra am fost colege de facultate, asa ca suntem prieteni foarte buni, iar prietenii nu se critica, chiar daca nu ne plac sau nu-i suportam uneori.

| Mihai87 explică (pentru PangeeaRogvaiv):

Deci nici tu n-ai o parere buna despre Maruta in adancul sufletului tau?

| DedeeAndreea a răspuns:

Buna.Dupa parerea mea,este un barbat bun,de treaba, dragut, glumet... Emisiunea lui, Happy Hour, imi place.Deci,nu mi se pare deloc respingator,nici fizic,nici caracterial! Adica fiecare om trebuie sa insipire ceva! E genul de persoana care prefera o relatie serioasa,si mie mi se pare ca se potriveste din punct de vedere caracterial cu Andra! Intr-adevar, poate Andra ar fi trebuit sa se marite cu un barbat mai frumos, mai destept, si mai "cultivat" decat Maruta, dar a fost alegerea ei.
O zi placuta!

| xFakeSmilex a răspuns:

Eu cred ca este un actor bun. Adica prezinta foarte bine, si chiar si fizic...nu arata atat de rau.
Daca Andra sta langa el inseamna ca totusi are ceva bun in el.

| Marius7121 a răspuns:

Desi sunt barbat, imi pot da cu parerea despre mascariciul ala. E un om care nu merita prea multa atentie, dupa ce ca e prost, nici fizic nu are. Nu are vreo trasaura fizica frumoasa, o femeie inteligenta nu l-ar baga in seama. E o fiinta mare, proasta si urata, nicio femeie normala nu s-ar uita la el.

Întrebări similare