Nu ştiu cum a ajuns celebră povestea asta, doar o tipă care şi-a făcut-o cu mâna ei şi era slabă, nimic special.
Slaba? hmm ca sa nu incep ca un dobitic cu injuraturi pun doar o intrebare: tu ai fi rezistat atat cat a facut ea?
Eu nu aş fi ajuns acolo în primul rând. Iar dacă-ţi spun că da, o să spui că nu mă crezi. Există persoane care au trecut prin lucruri mult, mult mai traumatizante şi nu şi-au luat gâtul.
Mai lasa-ma pe mine cu persoane care au trecut prin mai rau, si eu am trecut prin mai rau dar nu m-am pus in situatia ei 1 pentru ca era fata 2 e si mentalitatea. Tu macar daca nu sti nici 1% prin ce *** a trecut ea, nu vad cu ai putea, macar imagina prin ce a trecut cu ai putea spune ca ai fi rezistat. Oricine e tare in gura. dar cand ti se intampla de fapt, crede-ma ca stiu, e cu totu alta poveste
'1 pentru ca era fata 2 e si mentalitatea. ' 1. Ce relevanţă are? 2. Tocmai mentalitatea şi caracterul decid dacă o persoană e slabă sau nu.
Ai supraveţuit unui masacru, ai fost abuzat de vreun unchi ani întregi sau ceva? Altfel nu te încadrezi la persoanele de care spuneam eu în răspunsul anterior.
1. am zis pentru ca intr-un fel vezi chestiile ca baiat si altfel ca fata.
2. de ce mai intreba pe mine ceva de genu? nu eu am fost cel care am "stampilato" pe ea slaba, nu eu am fost cel tare in gura care sa zica "eh as fi rezistat " parca ce mare branza.Eu am trecut prin ceva asemanator si e ceva foarte greu si ..rau
3 si cea mai tare, chiar te-ai astepta sa iti spun ce mi s-a intamplat? mi-a luat mai mult de un an sa ii spun iubitei mele si te-ai astepta sa zic asa pe net..eu am zis ca am trecut prin chestii prin care un copil la 13 14 ani ar trebui sa se joace afara linistit cu copii
1. Mi se pare generalizare, cum vezi lucrurile ţine de persoana ta, nu de sex.
2. Unde vezi tu semnul întrebării? Era o afirmaţie, nu o întrebare.
3. Iarăşi, era o întrebare retorică.
"Ai supraveţuit unui masacru, ai fost abuzat de vreun unchi ani întregi sau ceva?" eu parca vad un? acolo tu nu? abia dupa ai afirmat cat despre sex, eu ziceam ca fetele sunt totusi mai sensibile, dar na acum fiecare o ia cum vrea
Tu ştii ce-i aia întrebare retorică?
Când am spus că nu e întrebare, ci afirmaţie, m-am referit la afirmaţia mea legată de mentalitate şi caracter, dar fiindcă eşti atât de clar în răspunsurile tale şi foloseşti atât de bine semnele de punctuaţie, probabil nici tu nu mai ştii care şi cum. 2 cu 2 şi 3 cu 3, ce e aşa de greu?
Of, ai inceput si tu ca orice Master mind de pe acest site, daca nu folosesc maiuscola sau (,) cand am chef va credeti mari destepti. Asta spune mult despre o persoana. Crezi ca esti mai inteligenta sau mai aparte daca tu folosesti...
Iar tu ai ignorat argumentele şi te-ai luat de alte nimicur, tipic.
Am lasat argumentele pentru ca orice as zice tu ai dreptate pe partea ta si eu am dreptate pe partea mea, nimic "tipic". Postul dinaintea lu asta a fost doar pentru ca ma enerveaza genu tau de persoane care vezi domne mari inteligenti ca folositi (,) cum trebuie ca de altfel nu as mai fi postat
Dacă la o anumită vârstă la care TPU îți devin accesibil nu știi să folosești semnele de punctuație, deja e rușinos. Să nu mai spun că devii total imposibil de descifrat și nu trebuie să stea nimeni să încerce. Deja prin clasa a șasea maxim trebuie să ai noțiuni elementare. Și da, suntem mai câștigați și mai deștepți, adică superiori celor ce nu o fac.
Eu aici vad narcisism nu inteligenta, asa ca vezi-ti de inteligenta ta.Nu stiu ce e mai rusinos : ca mi-e lene sa respect literatura sau ca cineva face pe desteapta cu mine. Deja deviem de la topic asa ca nu voi mai posta, ciao
Cineva care face pe deșteptul poate avea o doză de inteligență, deci e mai rușinos să nu știi să scrii, denotă incultură crasă.
Ai scris romane acolo.
Da am auzit de ea l-a inceput mi-a parut rau, dar dupa m.am ma gandit si a fost ziua ei. Persoana respectiva nu a obligato sa isi arate sanii, doar a rugato deci e vina ei.
Imi pare rau de ce i s.a intamplat, oricum a incercat sa se sinucida de multe ori si pana la urma...
Oricum RIP.
Am scris romane ca sa mi se raspunda elaborat, sa va ajut cu intrebarile.
Apreciez si parerea ta, nu ma intelege gresit. Doar am vrut sa te fac sa intelegi de ce am scris atat de mult. Si ce-i nasol, nu prea mi se raspunde, nimeni nu are chef sa dezbatem subiectul, pacat.
Uite că o să imi pierd pretiosul timp pentru a citi si pentru a dezbate subiectul, nu imi e prea somn.
Da este vina ei ca si.a aratat sanii la web.Nu stiu daca e vina parintilor prea mult, e putin si vina lor pentru ca ei habar nu aveau ce face fiica lor.
In legatura cu prietenii, nu ii prea erau prieteni, dacaii eru prieteni adevarati nu o paraseau si nu isi bateau joc de eea.In legatua cu tipul acela mi se pare gresit ca s.a culcat cu el.
Daca mai ai intrebari zi
Am mai răspuns şi adineauri la o întrebare ca asta, doar că cea care a pus-o voia să vadă câţi ipocriţi sunt p-aici.
Da, Todd merită tot ce i s-a întâmplat. A fost alegerea ei să facă videochat, a fost alegerea ei să se sinucidă. Nu i-a pus nimeni un ştreang în jurul gâtului. Şi puţin îmi pasă de ea. Am cunoscut fete ca ea, cu probleme mult mai mari decât consecinţele videochat-ului şi care nu ajung pe wikipedia.
Reddfox întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: