anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre cazul Innei la acces direct in care apar Dafinescu si Pitea? Este totul regizat?

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asta vreti,asta vi se ofera,nu va dati ca nu va place,nu va place ceva intelectual,cultural sa fim sinceri,asta e ca ascultatul manelelor, va place cearta, tigania, prostia, si eu, e comic

https://www.youtube.com/feed/trending =foarte intelectuali sunt aceste persoane

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Eu nu urmaresc emisiunea niciodata, mai ales cand vin aia de la blagesti imediat inchid TV-ul, dar m-am uitat la ultimele doua editii pentru ca il urmaresc pe dafinescu si eram curios.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Stai sa vad un videoclip ca nu stiu despre ce e vorba (de cand m-am lasat de TV... am o scuza sa nu mai trec prin astfel de prostii de emisiuni big grin ).

Stai asa, inca 1 minut.

Asa... ce naiba este asta? Pai daca aia isi pierdea bunurile sau ce tot zice acolo, nu s-a dus la politie? Si cine naiba sunt aia? Chiar credeam ca este vorba despre Inna cantareata.
Aiureli, nu mai au ce sa mai dea pe la televizor, la fel ca restul de la Acces Direct. Dupa ce au plecat cei doi V, nu cred ca cineva ar trebui sa mai puna la indoiala faptul ca Acces Direct este o emisiune de nimic. Ci sa fim siguri ca asa este laughing