Sunt de acord in mare parte, desi nu cred ca cineva ar putea da o definitie exacta a fericirii, ceva ce se aplica la fiecare persoana in parte.Pentru a te simti fericit, ai nevoie de sanatate.Este adevarat.Sanatatea are poate cea mai mare insemnatate in viata unui om, este ceva vital.Cat despre memoria proasta...asta se poate interpreta in mai multe feluri.Se spune ca daca gandesti mult, traiesti putin(nu ai timp sa te bucuri cu adevarat de viata de zi cu zi, sa fi oarecum imprevizibil, spontan). O alta interpretarea a "memoriei proaste" este faptul ca uiti de micile sau marile probleme din viata de zi cu zi, de dezamagiri, de oamenii care te-au ranit si astfel ierti mai usor, te bucuri mai mult.
Sunt de acord intr-o mare parte deoarece petru a te simti cat mai bine trebuie sa fii sanatos iar in legatura cu memoria proasta, pentru a nu te simti captiv al trecutului care nu intotdeauna este frumos este "indicat" sa-l uiti. Eu personal ma regasesc mai mult in citatul lui Kant " Fericirea este un ideal al imaginatiei iar nu al ratiunii", nu cred ca pot devini fercirea, incerc sa ma simt cat mai bine.
raisssa întreabă: