| Lleahh a întrebat:

Ce parere aveti despre ce s-a intamplat in Bucuresti la metrou?

Răspuns Câştigător
| GoldenZenith a răspuns:

Nu specimenul ala a omorat-o pe tipa, ci ignoranta oamenilor.

43 răspunsuri:
| Raniaa a răspuns:

Multe persoane, putini oameni!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tipa s-a dus intr-un loc mai bun.
un loc unde probabil metroul e gata in Baneasa si Drumul Taberei, si mai ales... unde sunt autostrazi.

| GazzaRecordsRo a răspuns:

Neinteresant

| drutzix a răspuns (pentru GoldenZenith):

La ce te referi?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru GoldenZenith):

S-au facut publice imaginile, nu mai erau alte persoane in apropiere, si totul s-a derulat foarte repede.

| Lleahh explică (pentru Raniaa):

La ce te referi?

| Lleahh explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Ba erau si se uitau ca la poarta 9, la metrou tot timpul este cineva

| Drimmero a răspuns:

Aviz amatorilor care stau cu ochii in telefon neincentat,, feriti-va spatele, pentru ca nu se stie cum apare o scapata de la nebuni si va arunca la propriu in moarte.

Cat despre incident... nu am cuvinte, doar un om bolnav mintal ar face asa ceva, merita sa primeasca ceea ce a facut!

| Drimmero a răspuns (pentru drutzix):

Se refera ca romanii sunt cei mai ignoranti oameni, cand e cazul sa intervina ai nostri, ei scot telefoanele si filmeaza, in loc sa ajute,, si vorba aia, cei care erau acolo puteau interveni, sa faca in asa fel incat s-o imobilizeze pe handicapata si s-o ajute si pe fata sa se ridice/

| Raniaa a răspuns (pentru Drimmero):

In sfarsit ai spus si tu ceva de doamne ajuta!

| Drimmero a răspuns (pentru Raniaa):

Daca n-ai fost axata pe ceea ce zic pana acum, asta nu inseamna ca n-am fost pe subiect sau ca n-am si dreptate in ceea ce zic.

| GoldenZenith a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

"Alina Ciucu a murit sub privirile călătorilor, după ce a fost împinsă în faţa metroului © spynews.ro

Alina Ciucu, tânăra împinsă în faţa metroului la staţia Dristor 1, a murit sub privirile contrariate şi indiferente ale călătorilor. După ce a fost împinsă în faţa metroului de Magdalena Şerban, femeia care ar avea grave probleme psihice, tânăra de 25 de ani a încercat să se salveze. S-a prins cu mâinile de marginea peronului, a început să urle după ajutor, dar nimeni nu a încercat să o ajute. "

| GoldenZenith a răspuns (pentru drutzix):

Ți-a răspuns Drimmero in locul meu laughing

Asta s-a intamplat in cateva secunde. Cauta inregistrarea camerelor de supraveghere.
Presa a preluat multe variante de aseara, inclusiv ca ar fi fost vorba de o sinucidere.
Am participat ca martor la o crima, te doare mintea cand incepi sa citesti stirile ce aparbatting eyelashes

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

E o vorba veche care are efect si in societatea noastra ' cine are urechi de auzit, aude, cine nu...'

| drutzix a răspuns (pentru Drimmero):

Ai vazut filmarea? Nu era nimeni in jur, era cineva care a inceput sa alerge spre ele dar era prea departe.

Si chiar daca era asa cum spui tu toti fac asa, nu's romanii aia speciali.

In filmare nu se vede nimeni pe langa ele

Si stirea asta e motivul pentru care urasc jurnalistii. A durat 2-3 secunde pana lovit-o metroul.
Nu a stat nimeni cu telefonul sa o filmeze sau indiferent.

Nu mai citisem nimic de la articolul asta si am rămas doar cu ideea respectiva. Hai, nu sari in capul meu! sad

Uite filmarea in fata si apoi analizeaza, cum nu era nimeni in jur? dar oamenii aia ce sunt, cumva coloanele peronului?

Nu sunt aia 'special', dar ocupa un loc veritabil in top.

| GoldenZenith a răspuns (pentru drutzix):

Corect!
Stai că iar se crede Drimmero in locul meu și îți răspunde laughing

Daca vezi oameni pe langa ea inseamna ca trebuie sa iti faci un control la ochi.
Aia care sunt in filmare sun destul de departe nu cred ca sunt atletici olimpici.
Vorbim de o crima si e trist dar hai sa nu dam vina pe aia ca nu au alergat cu 200 m./s sa o salveze.

1. Sunt oameni pe acolo ori am eu capacități extrasenzoriale și văd fantome.
2. Nu voiam neapărat să văd asta. Acum mi-e frica sa mai dorm crying

Tu nici mura-n gura nu intelegi... am specificat clar si am zis 'in jur',, stii sa citesti? distanta de acolo nu era foarte mare, cel putin din filmare putem vorbi de cativa metri, dupa coloane mai mult ca sigur se mai aflau persoane, nu e vina lor pentru ce s-a intamplat,, totul se leaga de neatentie si de nesansa de a intalni persoane certate cu sanatatea psihica.

Totusi, cert e ca fata avea o sansa sa se salveze daca fugea inainte, mecanicul a apucat sa franeze, metroul se oprea la un punct, dar mai mult ca sigur i se inmuiase fetei picioarele si n-a mai apucat sa schiteze nimic, asta e sentimentul de frica in fata mortii.

In 3-4 secunde abia realizezi ce se intampla, nu ar fi apucat nimeni sa o salveze.
Psihopata era la a doua tentativa pe acea seara (cel putin a doua care s-a aflat), deci premeditase bine.
Cu somnul... Pot sa repar?batting eyelashes

Corect! Eu nu am zis că nu ai dreptate, ai zis că nu sunt oameni, dar sunt, la asta mă refer.

Sper că știi cum.

Stii ceva? Nu ma mai obosesc.
Ai dreptate, aia ar fi putut sa fuga cu 20m/s sa o salveze in alea 2 secunde care au durat sa o calce metroul. Is vinovati, pacat ca nu erai tu acolo ca probabil opreai metroul.

E cert ca fata s-ar fi salvat daca alerga in fata chiar daca metroul a continuat o distanta mare cu o viteza destul de mare, si ea e vinovata ca nu s-a salvat.

Chiar daca ai fi realizat ce se intampla nu cred ca te-ai fi riscat sa te apropii singura de margine cu nebuna prin jur.

Ramai cu ideile tale,, vad ca nu poti interpreta un text.

Întrebări similare