S-au facut publice imaginile, nu mai erau alte persoane in apropiere, si totul s-a derulat foarte repede.
Ba erau si se uitau ca la poarta 9, la metrou tot timpul este cineva
Aviz amatorilor care stau cu ochii in telefon neincentat,, feriti-va spatele, pentru ca nu se stie cum apare o scapata de la nebuni si va arunca la propriu in moarte.
Cat despre incident... nu am cuvinte, doar un om bolnav mintal ar face asa ceva, merita sa primeasca ceea ce a facut!
"Alina Ciucu a murit sub privirile călătorilor, după ce a fost împinsă în faţa metroului © spynews.ro
Alina Ciucu, tânăra împinsă în faţa metroului la staţia Dristor 1, a murit sub privirile contrariate şi indiferente ale călătorilor. După ce a fost împinsă în faţa metroului de Magdalena Şerban, femeia care ar avea grave probleme psihice, tânăra de 25 de ani a încercat să se salveze. S-a prins cu mâinile de marginea peronului, a început să urle după ajutor, dar nimeni nu a încercat să o ajute. "
Asta s-a intamplat in cateva secunde. Cauta inregistrarea camerelor de supraveghere.
Presa a preluat multe variante de aseara, inclusiv ca ar fi fost vorba de o sinucidere.
Am participat ca martor la o crima, te doare mintea cand incepi sa citesti stirile ce apar
E o vorba veche care are efect si in societatea noastra ' cine are urechi de auzit, aude, cine nu...'
Si stirea asta e motivul pentru care urasc jurnalistii. A durat 2-3 secunde pana lovit-o metroul.
Nu a stat nimeni cu telefonul sa o filmeze sau indiferent.
Nu mai citisem nimic de la articolul asta si am rămas doar cu ideea respectiva. Hai, nu sari in capul meu!
Corect!
Stai că iar se crede Drimmero in locul meu și îți răspunde
1. Sunt oameni pe acolo ori am eu capacități extrasenzoriale și văd fantome.
2. Nu voiam neapărat să văd asta. Acum mi-e frica sa mai dorm
Tu nici mura-n gura nu intelegi... am specificat clar si am zis 'in jur',, stii sa citesti? distanta de acolo nu era foarte mare, cel putin din filmare putem vorbi de cativa metri, dupa coloane mai mult ca sigur se mai aflau persoane, nu e vina lor pentru ce s-a intamplat,, totul se leaga de neatentie si de nesansa de a intalni persoane certate cu sanatatea psihica.
Totusi, cert e ca fata avea o sansa sa se salveze daca fugea inainte, mecanicul a apucat sa franeze, metroul se oprea la un punct, dar mai mult ca sigur i se inmuiase fetei picioarele si n-a mai apucat sa schiteze nimic, asta e sentimentul de frica in fata mortii.
In 3-4 secunde abia realizezi ce se intampla, nu ar fi apucat nimeni sa o salveze.
Psihopata era la a doua tentativa pe acea seara (cel putin a doua care s-a aflat), deci premeditase bine.
Cu somnul... Pot sa repar?
Corect! Eu nu am zis că nu ai dreptate, ai zis că nu sunt oameni, dar sunt, la asta mă refer.
Sper că știi cum.
Stii ceva? Nu ma mai obosesc.
Ai dreptate, aia ar fi putut sa fuga cu 20m/s sa o salveze in alea 2 secunde care au durat sa o calce metroul. Is vinovati, pacat ca nu erai tu acolo ca probabil opreai metroul.
E cert ca fata s-ar fi salvat daca alerga in fata chiar daca metroul a continuat o distanta mare cu o viteza destul de mare, si ea e vinovata ca nu s-a salvat.
Chiar daca ai fi realizat ce se intampla nu cred ca te-ai fi riscat sa te apropii singura de margine cu nebuna prin jur.