Ultimele fiinte carora as dori sa le fac rau de pe pamint sunt animalele, deci am o parere neomeneasca despre oamenii care maltrateaza animalele, groaznica, de nedescris.animalele sunt cele mai gingase, am o pisicuta si un catelus si nu pot ma pot desparti de ele, am renuntat la plecarea in strainatate doar ca s-a intirziat cu actele la ele.Simt ca mi se rupe sufleteul cind vad vreun animal in strada, ca sa nu mai vb de maltratare.
Asa cum exista oameni care gasesc o placere in a tortura alti oameni, asa exista si semeni de-ai nostri care nu numai ca maltrateaza animale, ba chiar fac o placere din asta.Acum cativa ani circula pe you toube un filmulet in care, pe scara unui bloc, niste adolescenti tampiti se distrau transofrmand o biata pisica in minge.Indiferent ce ar chinui, acesti indivizi se numesc psihopati.Deoarece psihologii care studiau mintea criminalilor, observasera ca un copil caruia ii place sa tortureze animale, are toate sansele ca adult sa faca moarte de om, s-a initiat, in America, un proiect de semnalare si monitorizare a unor astfel de manifestari. S-a renuntat la proiect intrucat a protestat asociatia pentru drepturile omului.Cred ca, intre timp, a luat fiinta si o Societate de aparare a drepturilor animalelor.Nu stiu exact, insa asa mi s-ar parea corect.
Sunt pur si simplu debili mintali. Nu pot sa inteleg cum poate sa iti faca placere sa chinui niste suflete. Mi-e mila cand vad cate un animal maltratat. Am vazut acum ceva timp un catel care avea rupt un picior. Probabil daduse o masina peste el. Imi era mila de el. I-am dat mancare si apa. Tremura tot saracul.
Ne trebuie o lege mai dura. In afara, daca esti raportat pentru maltratarea animalelor, de o amenda serioasa sau chiar de inchisoare nu scapi. La noi, dumnezeu cu mila: isi bat astia pe la tara caii, tin cainii fara mancare zile in sir, se mai imbata, mai trag cate un picior in vaci sau capre... Ce parere sa am? Niste retardati.
Buna!
Cei care fac asta nu au suflet si nu se pot numi oameni!
Animalele sunt si ele niste fiinte care au dreptul sa traiasca.
O parere foarte proasta.sti?! de obicei le spun sa se puna si ei in locul acelor sufletele.si totusi pacat ca nu se poate.asa ar intelege chinul acelor suflete.
Nu-mi plac animalele gen caini sau pisici, adica nu sunt genul sa le mangai, sa le ingrijesc, adica sa le am in casa, dar le tratez cu indiferenta. Nu suport sa vad cum unii dau peste ele cu masinile de dragul de a se arata mari, cum le iau de cozi si le arunca...etc Nu as dori sa ma pronunt in privinta categoriei acestor "brute"
Mie imi vine sa-i scalpez si sa-i dau pe mana lui Vlad Tepes, eu nu pot incadra acesti oameni ca oameni ci doar ca taratoare cu buletin si care scot sunete articulate.
I-as jupui de vii, ca pe gaini. Nu este inconstienta, este rautate pura. La copii este inconstienta, dar la adulti chiar nu se poate folosi scuza asta. Niste nenorociti cu chip de om. Sunt oamenii pe care ii dispretuiesc cel mai mult pe lumea asta...alaturi de alte categorii pe care nu le mai mentionez. Mi-e scarba.
anonim_4396 întreabă:
Mélancolie întreabă: