| AdioTPU a întrebat:

Ce părere aveți despre cei care nu sunt dar se prefac naivi pentru a da impresia asta doar că să vadă adevăratul caracter al celor din jur, ce le poate pielea?

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Master class!winking

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inca nu am intalnit naivi prefacuti, doar smecheri prefacuti, de care mi-am dat seama imediat si i-am ignorat si ocolit, ca nu-mi plac smecherii prefacuti.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mai curios aș fi de ce se miros pisicile în chur, decât de ce se prefac unii proști că sunt și mai proști.

| Freya1 a răspuns:

Și eu as face chestia asta dacă as sta bine cu nervi.Am facut și eu pana intr-un punct cu anumite persoane, dar nu am putut ajunge pana la capăt ca deja m-am lămurit și nu i-am mai putut agrea.

Răspuns utilizator avertizat
| LordCristobal a răspuns:

Sunt oameni cu o inteligenta emotionala buna care sunt foarte selectivi cu oamenii din jurul lor.
Nu e usor sa te prefaci ca esti naiv daca esti o persoana puternica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am impresia că ăștia sunt tot niște psihopăței. happy Unii de o 1000 de ori mai smart decât un psihopat oarecum.

Adică să te dai ceva ce nu ești cu un scop ascuns, tu cam ce ai vedea că este omul acela? happy Clar un psycho smart. happy

Vrea să vadă cu cine îi merge și cu cine nu. Vrea să știe pe cine poate de fapt manipula și pe cine nu. Eu iar zic că ăștia sunt ceva smart de tot. happy

Și îmi place întrebarea ta happy dacă-mi dai block o să știu cine ești. Așa cum se vehiculează pe aici pe TPU.winking Dar doar de pură curiozitate întreb happy
Unde ai întâlnit un astfel de om psycho smart? happy

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Scopul nu e deloc ascuns. Eu mai la toate interviurile/probele de munca am parut prost. Venit de pe girla, usor retard. Obtinut superioritate fatala cand a fost vorba de treburi serioase, de fiecare data. In relatiile personale, daca reusesc sa rezonez cu cineva, prefer sa merg cu cartile pe fata din prima. Cu riscul de a mi-o lua in bot. Uneori e bine si sa fii sincer, si transparent cu toate riscurile de rigoare.

| marniii a răspuns:

Serpi

Întrebări similare