Probabil o fac din plictiseală sau poate au o vârsta mică, 10-11 ani şi nu poţi să te aştepţi la altfel de întrebări din partea lor. E alegerea ta dacă vrei să răspunzi la o întrebare sau nu, poţi foarte bine să le şi ignori
Daca vei fi atent, vei observa ca tocmai intrebarile de acest gen primesc cele mai multe raspunsuri.Asta fiindca permit tot felul de atitudini, de la seriozitate la gluma, ironie sau chiar sarcasm.Asa incat aceste intrebari au si ele rostul lor:sa puna la incercare rabdarea, imaginatia sau placerea de a se juca a fiecaruia dintre noi.Intrebarile de genul celor mentionate de tine pe mine chiar ma distreaza cand nu le iau de-a binelea n serios, gandindu-ma ca omul poate chiar nu stie.Mai degraba mi se par penibile unele imtrebari referitoare la vreo realitate de ordin intim, pe care ar trebui sa o auda doar urechile unui medic venerolog, sa spunem, decat cele ale miilor de useri de toate varstele ale unui site public.Numai bine.
Cei care pun astfel de intrebari probabil ca nu au ce face si le place sa scrie, ca nu vreau sa cred altceva.
Nu nu mi-se pare normal, umplu doar spatiul de pe aici.
Pai e simplu, se plictisesc si ei, si nu au ce faceeu cand vad intrebari la care nu as avea ce sa raspuns ca sunt prea stupide trec mai departe, nu le iau in seama...asa ar trebui sa faci si u
anonim_4396 întreabă: