Adevarul ca si mie imi displac, sunt cu tona pe TPU intrebari de genu si e chiar enervant dar ma gandesc ca "sunt mici si porsti/proaste". Fiecare am trecut prin perioade in care am "venerat" un personaj din desene, "Batman", "Barbie", etc. asa ca nu ii acuz foarte mult pe copii care pun intrebari de genul. Ceea ce ma deranjeaza e ca toti pun aceeasi intrebare. Cand pot sa se documenteze pe google prefera sa ocupe spatiu pe TPU. Si ce mai e enervant e ca pun intrebarile acestea la categorii necorespunzatoare.
Ce sa le facem...Copii care nu au altceva mai bun de facut.Stau toata ziua lipiti de televizor si calculator ravnind si ei sa fie ca Bieber, Miley etc. etc.
Ai foarte mare dreptate, sunt de acord cu tine. Ei pur si simplu nu gandesc ca noi nu putem face rost de acele lucruri. Oricum ei stau numai sa priveasca acele desene, adika...are fi o groaza de lucruri interesante pe care le-ar putea face. Mi se par disperati in totalitate.
Cu adevarat este enervant, dupa parerea mea daca nu ar fi aparut pe Disney Channel nimeni nu ar fi stiut ca exista.Toate fetele de 10 ani sunt nebune dupa H. M. unele danduse drept ea. Cele mai prostesti intrebari le pun copii de 10 ani care nici macar nu ar trebuie sa fie pe TPU ci mai degraba pe barbie.com
rock231girl întreabă:
Bulina_4880 întreabă:
Tawny27 întreabă: