De Razvan imi place. Canta ok, dar nu stiu daca va castiga concursul. Insa, un lucru e clar: are talent, nu oricine poate face rap ca el si a fost mult mai bun decat Tutu. Si de Vasile imi place, dar la fel... nu cred ca va castiga. Oricum, e omul 3 in 1: canta la vioara in toate partile, face spectacol si este haios. De Gigel nu mi-a placut deloc. Canta ok vocal si la chitara, dar se repeta cu aceleasi melodii. Nu trebuie sa castige. Per total, toti finalistii de pana acum sunt buni. Oricum, asta a fost parerea mea. Tu ce parere ai despre semifinala 2,, Romanii au talent"?
Si eu sunt de acord cu tine Adorciocolata, in mare parte. Mie mi-ar fi placut insa, ca sa intre in finala Adrian si Sorin, au dansat foarte frumos.
Exact. Si mie mi-au placut foarte mult Adrian si Sorin. Mi-au mai placut Gold Mask, cel care facea acrobatii pe chinga, Vlad Jucan (cel care dansa bellydance) si chiar si invartitorul de pizza.
Da si aceia au fost foarte tari.
Eu il iubesc pe La nebuniee pe Raul-Sipos canta extrem de bine si repede si e foarte dragut
Lary_Lary_Habby_ întreabă: