| Koba12345 a întrebat:

Ce parere aveti despre coincidente suspecte?
Exemplu in saptamanile trecute total intamplator am vizionat de mai mule ori pagina de Facebook al unei unei femei pe care n-am mai intalnit-o in viata mea pana atunci, ea fiind din alt oras. Iar azi total intamplator am avut interactiune cu ea. Desigur nu i-am spus ca i-am mai vazt profilul inainte.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca tu nu ai habar ce inseaman "intamplator" odata ce ai mentionat ca tu i-ai vizita pagina de mai multe ori, deci a fost VOIT, nu intamplator.
Interactiunea care ai avut-o, a fost generata de Meta, fiindca FB-ul a detectata interesul tau insistent pentru acea femeie si i-i-a trimis mesaj ca cineva se uita la pagina ei, insistent.

suntserios
| suntserios a răspuns:

La cate informatii proceseaza Facebook despre utilizatori greu poate fi numita coincidenta.

| dullcat a răspuns:

Viata mai este si amuzanta, nu totul este o conspiratie.laughing

pagina de Facebook a unei femei*

| Simpatic a răspuns:

Coincidente si suspecte nu ar trebui sa fie in aceeasi propozitie, cumva una o limiteaza pe cealalta
mie imi place sa afirm faptul ca Universul este guvernat dupa un 'Haos organizat', asa ca uneori coincidentele sunt lucruri predestinate, alteori lucrurile se intampla pur intamplator

| mODIN a răspuns:

Mic pont: iti apar recomandari pe Facebook si in functie de cine se uita pe profilul tau. Se poate sa ai un mic spion/admirator secret laughing