anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre comunitatea Amish?
V-ați imaginat vreodată cum ar fi să trăiți într-o astfel de comunitate?
Credeți că v-ați putea adapta unui astfel de stil de viață?

https://youtu.be/HL9DaCpXayI

11 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Aici ai găsit povestea oficială.
Comunitatea Amish, tinde să dispară. Pe Discovery, cred, am văzut un documentar despre ce este dincolo de ce vede lumea.
Noua generație Amish, nu mai este izolată, cunoaște lumea reală și a început să se răzvrătească împotriva vechilor obiceiuri. Încep să părăsească comunitatea și să își facă o viață normală.

| RAY a răspuns:

Din moment ce existenta este o inutilitate nu putem judeca alte persoane care au cod moral diferit fata de noi, e strict treaba lor, vei observa ca cei care judeca sunt oameni uraciosi, frustrati, invidiosi nu au realizat nimic la viata lor si sunt obsedati de alti

suntserios
| suntserios a răspuns:

Religia dusa la extrem.
Sa am o casa la tara in care sa ma duc din cand in cand da ma rup de realitate merge, dar sa neg toate beneficiile tehnologiei in numele religie... Never.

| gemeni6226 a răspuns:

Nu pentru simplul fapt ca m-as plictisi enorm, apreciez normele lor morale, apreciez stilul lor sanatos de a trai in schimb au o viata foarte monotona si plictisitoare, desi daca in tinerete m-as fi indragostit de un amish in mod sigur nu m-as fi plictisit niciodata cu cresterea a 8 sau zece copii.Iar acum nu ma mai pot intoarce in timp sa mai fac vreo doi pe linga cei doi pe care ii am din pacate.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Dusi cu pluta.

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu as putea trai in stilul lor. Unele reguli sunt duse la extrem. Cei crescuți in stil Amish nu ar avea o problema cu asta pentru ca nu cunosc alt stil de viața.

| Apokales a răspuns:

Un exemplu prost conservatorism, un ultra conservatorism.

| SingleForOne a răspuns:

Da. Stilul lor de viață este exemplar (adică se îmbracă la, vorbesc, și se comportă majoritar la fel), cel vechi, decent. Mai nou, sunt promovate ideile de minimalism și "self sustaining", ceea ce este la fel, dar remodelat, puțin mai modern.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.

| IonutSiAtat92 a răspuns:

Astia sunt everi.

| Dddonkey a răspuns:

Stilul de imbracaminte similar, aceeasi mentalitate nu cred ca e sanatos in a ti dezvolta o persoana independenta si sa intelegi ca nu vii la pachet, dar legile lor morale, independenta financiara, spiritul de comunitate si sustinere sunt plusuri cu siguranta. Din pacate unii din ei sunt prea obsedatii de ideea de a nu parasi comunitatea pentru nici un motiv, cu toate ca sunt multi care nu au de ales si vor sa exploreze si in spatele cortinei.