Nu vrei sa ai de-a face cu astfel de oameni.In locul tau as rupe prietenia.Si nu te gandi ca nepotul nu va respecta traditia familiei.
Băetzi buni! Continuă relația că ai un viitor strălucit: Centuristă în străinezia!
Felicitări!
Ce părere am putea să avem despre un clan interlop? Cred că sunt niște membri valoroși ai societății, patroni ai artelor și promotori ai culturii.
Din ce stiu, ei sunt principalii traficanti de arme pe piata neagra in Romania.
1 puff Germania
2 vitrine Olanda
3 pe anglea
O sa ai o viata minunata. Parca te si vad cum o sa ii duci pachete la parnaie. Dupa primele batai pe care o sa le iei, ma gandesc ca o sa vrei sa pleci, dar o sa fie nasol ca deja vei deveni single mom. Sunt sigur ca parintii tai sunt mandrii de tine, mai ales taica-tu.
Sunt buni prieteni și cu miniștri care candidează in momentul de față nu ai văzut pe tiktok? Offf cum sa nu ai tiktok când este atâta de cool și la modă păi în caz de nu știai despre ei sunt un grup de interlopi care se ocupă cu minore proxenetism cu furat mașini din Anglia Către Romaniia dau bani grei la vamă sa poată trece cu manșina ( ne matricultă!) în special Mercedesurile care sunt ascunse cu lunile în garaje și locuri care numai ei le știu miniștri care îi scoate din pușcărie și le șterg din baza de date crimele violurile pe bani și sume imense ( zeci de mi de euro) apoi traficul de oamenii și minore sechestrate și forțate sa producă pentru ei bani și să-și facă chefurile cu maneliști la masă sa fie valoare și finețe sa vadă tot mapamondul ca este Valoare sa știeeee un grup de interlopi bine organizați care fura intra peste oamenii și îi desfigureză maltrateză forțează cum doresc ei și vor ei sunt implicați cu oamenii care dau bani cu camată și cine nu plătește toată Familia este supusa la violență și cruzime ori le iau femeile și fetele în schimbul banilor și sumelor împrumutate și loate și nu au nicio zi de pușcărie pentru ca au avocați care îi plătesc cu sume imense și câte o mașinuța din Anglia Germania.
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: