| giulia283 a întrebat:

Ce parere aveti despre criminala de la metrou "Magdalena Serban"?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce părere pot să am despre un bolnav psihic? Nici n-are rost să vorbesc de pedeapsă.

| Freya1 a răspuns:

O femeie cu probleme psihice ne supraveghiata de nimeni ce a facut cat a duso capul.
O pedeapsa normala pentru un om bolnav.Adica la ospiciu inchisa poate pe veci, sub tratament si supraveghere cum ar fi normal sa se intample.Dar la noi in tara medici si statul e prea comod sa caste ochii sau sa faca ceva.
Am auzit de cazuri in care o nebuna ce habar nu am cum au tras ei concluzia ca e normala isi facea "cutite" din capacele de conserva (nu stiu de ce aveu voie cu asa ceva) ca sa omoare o colega ce nu i-a facut nimic.Iar medici nostri, pretind ca aia e o femeie normala ce poate sa ste aprintre alti oameni fie ei si puscariasi fara nici un tratament sau consultatie.
Din perspectiva mea in puscarie trebuie sa mearga (ma refer la crime nu furturi sau altele) acei oameni ce omoara din razbunare spre exemplu,(am boala pe tine ca ai batuto pe mama sau violat-o pe soramea etc), si iti iau gatu.Sau m-am batut cu tine si nu m-am mai oprit, sau te-am lovit cumva si aia e, in fine orice premeditat dar cu motiv.In momentul in care dai peste un om ce omoara un alt om pentru ca nu ii place fata lui, sau asa ii sopteste o voce trebuie sa stii ca e bolnav psihic si nu poti sa il integrezi nici printre prima categorie.

| Alexuţ02 a răspuns:

Nu ştiu cum a ajuns aşa sau dacă v-a conştientiza vreodată ce rău a făcut unei simple fiinţe ce nu i-a greşit cu absolut nimic, o fiinţă după care acum plânge o familie, prieteni.

Pedeapsă, închisoare pe viaţă şi consliere psihică.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E rezultatul unei vieti pline de traume, e groaznic ce a facut, dar e bolnava. Ar trebui sa fie tinuta sub observatie toata viata. Oamenii care se gandesc ca trebuie arsa pe rug sau omorata instant sunt la fel de dusi ca si ea.

| RainmakerX a răspuns:

O persoana cu probleme psihice nu are cum sa fie pedepsita asa cum ti-ai dori tu.

In alta ordine de idei, exita multi alti indivizi care ar merita sa dispara dar cine sunt eu sa fac legea?

| Bondarel99 a răspuns:

E clar ca o persoana sănătoasă la cap nu ia viața cuiva și mai ales in astfel de împrejurări. Nu cred ca pedeapsa mai e importanta, ea oricum dacă acum e cât de cât mai zdravănă la cap sigur regreta ca a făcut asta, ceea ce e important e sa nu o mai lase liberă pe străzi, mulți ani de acum încolo, pentru ca oricând poate sa o mai apuce și sa facă rău cuiva, e un pericol public.