O parere extrem de proasta. Este unul dintre curentele cele mai distructive la ora actuala. A fi emo, inseamna a avea boala pe tine, a te imbraca in negru cand afara sunt 40 de grade, a te machia strident si artificial, a te mutila psihic si fizic fara a avea motive reale si serioase. Si nu in cele din urma este chiar o forma de manipulare, corupere a adolescentilor cu mintea slaba spre a deveni papusi trase cu sfori.
Emo, sunt niste tineri teribilisti, care au un comportament retras marcati de izolare.
De unde ma curent, mai degraba prostie, tampitenie, dobotocie, emoooo tampiti sa va aruncati toti de de bloc
Normal EMO sunt persoane care au avut in trecut sau care mai au in prezent probleme si`si arata supararea asupra lumii pin diferite modalitati, insa acum, exact cum ai spus u, e un curent. Unii cred ca daca devin "EMO" sunt mai interesanti sau ca sunt "la moda". Desi imi place stilul lor, nu m`asi putea imbraca si machia astfel.Bye bye
Oamenii emo sunt oameni neintelesi, care au fost mult timp dati la o parte si s-au descurajat si au devenit inchisi in ei, tristi si chiar aju ajuns la sinucidere.Parerea mea este ca lor le-ar trebui prieteni si familie, iubitori si rabdatori.
Curentul emo...cred ca e mai mult o briza decat un curent. pai cred ca sunt persoane care au trait si traiesc intr-o lume unde li-se interzic multe, ai streseaza mult cei din jur, deci atata timp cat sunt in acea lume, in acel mediu, nu prea se poate face nimic. dar nu-i consider niste ciudati sau neintelesi, din contra.
SexyChick întreabă: