Il urascx(
si alte cuv de genu: gagel, iubi, pup, versat, kidu, jmecher, barosan, boss, etc.
Ce te deranjeaza asa tare la cuvantul gagica? Din punctul meu de vedere, orice cuvant suna bine daca sti cum sa il zici. Mi-se parea si mie inainte ciudat sa zic :Ce faci gagico" si nu imi iesea niciodata. Dar daca o spui cu incredere si fata observa ca nu iti este rusine de tine si esti serios crede-ma ca o sa ii placa
Cel mai neinspirat cuvant cand e vorba de caracterizarea intr-un cuvant a unei femei frumoase.
Buna!
da, nu este un cuvant potrivit pentru o fata.
ne-a spus domnul profesor ca gagica insemna in latina sau in tiganesca nu mai stiu bine inseamna amanta
Da e preluat de la rromi suma foooaaarrrteee"bine"(de rau)pfuii analfabeti mai santem ca trebuie sa vorbim asa cu cuvinte de la rromi ca noi nu avem cuvinte mai frumoase:femeie, iubita, dragoste, aleasa, prietena etc.numai gagica e buna?
Pai provine din tiganeasca din cuvantul gagi (femeie netiganca) cum spune dex-ul. Este termen de argou si normal sa sune nasol. Mai nou se confunda cu cel de iubita sau... femeie bine. Totusi tinand cont ca li se spunea asa femeilor care nu faceau parte din poporul lor, era mai degraba peiorativ, injositor.
Într-adevăr este oribil. Probabil pentru că nu sună deloc literar şi mai ales nu e inteligent. Prefer prietenă sau iubită.
Xoxo.
Lorand sunt total de acrod cu ce ai zis. Dar daca cocalarul CREDE ca impresioneaza o fata prin cuvantul "gagica" tu cum o impresionezi? Nu tu erai ala care ai spus pe TPU ca iti tai venele pentru o fata?
E oribil si chiar PENIBIL! doar un cocalar ar putea folosi cuvantul acesta!"gagica" cei care spun ca vor sa "inpresioneze" fata...total gresit!
LisaJulie întreabă: