De obicei transexualii sunt mai "altfel" in sensul ca au impresia ca lumea trebuie sa fie la picioarele lor.
Dar Daria e o fata cu capul pe umeri, e inteligenta si are mereu un mesaj pozitiv.
Sper ca prin "transsexuali" te referi atat la fete trans ca Daria cat si la baieti trans. Acest "de obicei" generalizeaza cam mult si chiar nu e cazul. Poate doar persoanele non binare sa se creada mai speciale dar nici alea majoritatea. Fete trans am intalnit unele mai dificile, baieti trans insa aproape deloc.
Cat despre partea a doua sunt de acord.
Vorbesc de cei care apar in media. Am vazut si multi din afara pe Facebook, Instagram, yt si parerea asta mi-am facut-o eu, desigur nu toti sunt asa.
Depinde foarte mult UNDE apari si DE CE apari. Am aparut si eu in cateva articole de presa si live la o emisiune tv dar am fost foarte sincera in tot ce am spus acolo. In rest sunt o tipa cat se poate de banala cu 2 joburi la fel de banale.
Daca imi aduc bine aminte te-am vazut la Teo si mi-a placut de tine.
Eu urmaresc mai mult pe cei din afara si nu prea imi place atitudinea lor, emana mai mult vulgaritate.
E desteapta, e simpatica, nu e rea ci doar rautacioasa, mie personal imi e draga cu toate defectele ei, ma vad pe mine la 20 de ani. Per total e o tipa OK dar cu unele defecte ca oricare dintre noi. Eu am cunoscut-o acum mai bine de 3 ani, cand eram amandoua mai la inceput cu tranzitia si sincer mi-a placut mai mult atunci decat acum. Dupa mine a traversat o perioada neagra din care in ultimul timp a inceput sa iasa incet-incet. Probabil in 2-3 ani va fi si mai OK cu ea ca acum.
Da asa este! a fost baiat! si ce daca! la urma urmei a fost alegerea lui! de ce sexualitate! a vrut sa apartina! chiar si asa! nu ii este rusine! vorbeste fara teama! fara frica! totul! cum a trecut prin toate! ca sa ajunga! ce este astazi! nu e de ras! e trista povestea ei! si eu tot de pe Youtube! o stiu! saraca de ea! mai! important este! ca nu le zice spune si la alti baieti! fiti fete! ca e mai bine asa! nu! asa ca eu unul o apreciez! stimez! e faina! tipa! acum numai conteaza ce a fost! sau nu! conteaza ce este acum! ca persoana!