Nimeni nu poate sti motivul pentru care si-a luat viata. Cred ca a fost o lupta cu ea insasi, cu slabiciunile ei. Uneori, cand ai tot ce-ti doresti, nu sti ce sa faci cu acele daruri. Vrei mai mult si mai mult. Cred ca o vina o au si prietenii, pentru ca s-a vehiculat ca avea foarte multi prieteni si fani, dar care nu si-au dat seama de schimbarea ei. Eu consider ca zambetul si exuberanta ei era o masca care ascundea o suferinta sufleteasca enorma, o neimplinire sufleteasca. Si mai mult, cred ca pierderea primului sot, care a fost pentru ea tata, prieten si sot, a demoralizat-o enorm. Chiar daca ulterior toate dorintele ei s-au implinit, ceva a ramas nerezolvat sau s-a considerat vinovata de ceva. O cauza ar mai fi o depresie post -partum, dar nu cred in acest motiv, intrucat copilul era deja mare si parea fericita ca-l are.Alt motiv ar fi dezamagirea nearatata din familia sa. Nimeni nu stie daca ea era intr-adevar fericita cu sotul actual. Multe femei isi declina fericirea, dar in sufletul lor sunt serbede de acest sentiment. A fost o perfectionista si nu s-a putut impaca cu jumatatile de masura.
Chiar daca un om pare puternic, ca si un boxer sau luptator, inlauntrul lor se ascunde un suflet sensibil si de neinteles. Tocmai de aceea arata ceea ce nu sunt!
Regret ca a luat aceasta decizie, care arata ca a avut curaj si determinare absoluta.Chiar daca era credincioasa, slabiciunile au doborat-o. Dumnezeu s-o ierte!
Imi pare foarte rau pentru madalina.am plins pentru ea. avea o voce superba. era decenta si frumoasa nu se dezbraca pe scena. daca avea probleme trebuia sa o duca sotul ei la doctor. poate o batea; tipa la ea si ii cumpara haine de la secand-hend. isi batea joc de ea. sigur i-a facut ceva sotul ei nici nu ii poate pronunta numele. nu o iubea.cind vorbeste de ea clipeste. a mintit cind a zis ca a baut sampanie. sotul stie adevarul si cu soacra madalinei. daca el o insela si ea vroia sa divorteze si el nu. poate i-a facut ceva.
Eu cvonsider ca nu a pecat de bunavoie si ca a fost ceva inainte, mai ales ca are si un copil
Nu cred ca s-a sinucis.adica imi vine greu sa accept ca o persoana poate bea otrava(cred ca 400 de ml de furadan)
Ar fi imposibil...
Nu sunt fan Madalina(nu mi se pare o voce si un talent iesit din comun).Dar pacat pentru noi ca era printre ce-i mai buni din Romania.
Decizia este a ei, avem dreptul de a ne decide soarta.
Insa admirabil pentru curaj, din punctul acesta de vedere chiar mi se pare o femeie puternica.Practic vorbind e destul de greu sa te sinucizi,desi pare simplu.Dar mai admirabil este ca a fost o femeie(deci una puternica si curajoasa).In general femeile mai mult plang si dau din gura nu se sinucid aproape niciodata,mai mult barbatii recurg la asemenea gesturi.
Oricum,personal mi se pare o tampenie sa te sinucizi,orice probleme ai avea, pana la urma tot acolo ajungem, dar pentru o pasa proasta in viata nu cred ca este corect sa fi asa dur cu tine.Azi poate mere mai rau, dar maine iti poate revenii viata la normal.Pana la urma fericirea depinde de fiecare persoana cum stie sa isi faca viata.Toti avem probleme!
Neimportant întreabă: