| ghepardul13 a întrebat:

Ce parere aveti despre deja-vu? Chiar ieri mi s-a intamplat, eu fiind barman.Intra 3 fete pe usa, cand le-am vazut, mi-am zis ca o sa vina la bar, o sa intrebe ceva, dupa care o sa plece.Surpriza! sau nu, chiar asa s-a intamplat.Totul mi se parea asa ciudat, traiam clipa ca si cum am mai trait-o candva. Dupa care am inceput sa zambesc, uimit de cele intamplate...

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca spuneai ca fetele lor iti erau cunoscute(cu toate ca nu i-ai vazut niciodata), sau ca vorbele fiecaruia din ei si succesiunea lor iti erau cunoscute...da, atunci puteam sa spun ca este un deja-vu. Fiecare din noi traim astfel de momente. Cineva spunea ca sunt secvente dintr-o alta viata! Mai stii!?

2 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Ceea ce ai vazut tu este o sinteza a tuturor clientilor care nu au gasit in barul tau ceea ce cautau si au plecat asa cun au venit! Sa intri, sa intrebi si sa pleci...ce poate sa fie mai normal si obisnuit!?! Deja-vu-ul tau se cheama rutina.

| ghepardul13 explică (pentru Elianna):

Nu ai dreptate!

| Elianna a răspuns (pentru ghepardul13):

Daca spuneai ca fetele lor iti erau cunoscute(cu toate ca nu i-ai vazut niciodata), sau ca vorbele fiecaruia din ei si succesiunea lor iti erau cunoscute...da, atunci puteam sa spun ca este un deja-vu. Fiecare din noi traim astfel de momente. Cineva spunea ca sunt secvente dintr-o alta viata! Mai stii!?