Nu vreau sa-mi dau cu parerea fiinda nu urmaresc emisiunea constant. Am vizionat decat un episod de curiozitate, cea cu George Simion.
Acum na, stii cum e. Ei primesc invitatiile si pot cere ce intrebari li se vor pune, tematica s-a.m.d. Stiu ca m-am uitat cum spuneam la episodul integral cu George Simion iar dna Denise Rifai a tinut sa remarce faptul ca el a fost singurul care n-a cerut intrebarile dinainte de interviul propiu-zis.
Dar când Denise răspunde cu "Bine" în loc să comenteze și altceva, ce crezi despre asta?
Își dă seama că ei mint dar e ceva de genul "Știu că minți dar continuă"?
Pai normal, nu are ce sa zica in afara de "bine", daca ala minte sau nu raspunde, aia e.
Pai normal ca stiu ca mint. E spectacol ca orice alte emisiuni proaste de la tv care prinde la popor.
Ii invita intentionat ca aia sunt persoanele cu care fac views.
Ceea ce face in sine emisiunea foarte proasta, dar daca asta cere poporul roman.
Eu cred că-i invită ca să le testeze reacțiile.
De aceea și camera se focusează pe invitat și mimica facială a acestuia atunci când e întrebat și răspunde la întrebări.
N-am văzut și nici nu am de gând să-mi pierd timpul cu asemenea mizerii.
Cheers
Seamănă cu tine. Sunt curioasă dacă te-ai inspirat de la ea cu întrebările multe. Urmează întrebarea, de câte ori veți mai pune această întrebare?
scuze, nu lua în serios.
Sunt foarte curioasă de ce nu vi s-a răspuns la nelămuriri la vârsta marilor întrebări. Urmează întrebarea roșie! Ce planuri aveți mâine?
anonim_4396 întreabă:
Anomim2025 întreabă: