Pai despre acesti doctori care sunt alaturi de pcienti si eu am o parere foarte buna, dar despre ceilalti doctori care nu fac nimic daca nu le dai spaga iti imaginezi si tu ca nu am o parere buna...
Buna!
Am avut parte de doctori inca de mica... din cauza a vreo 2sau 3 mi s- a agravat starea dar datorita altor medici mi-am revenit.Concluzia? Avem si doctori buni dar si doctori...care au ales meseia asta doar pentru bani.
Si eu... dar din pacate sunt in numarmai mic cei ce isi dau interesul. la noi in calarasi e jale. decat sa intri in spital aici, mai bine mai iti pastrezi 3 suflari si o tai la Bucuresti.
Eu, de cate ori am avut nevoie de medici, am fost multumita.Am dat si eu "spaga", pentru a fi sigura ca voi fi tratata bine.Nu m-a deranjat prea mult a fost obtiunea mea, nu mi-a cerut nimeni.Asta a fost mai demult.Acum,prefer sa gasesc cabinete particulare, accesibile ca pret.De obicei apelez la cunostinte, sau cer parerea medicului.Sunt medici cu care poti colabora foarte bine.Este si interesul lor.
Problema este ca in Romania, o mare parte dintre medici sunt alaturi de pacienti doar daca primesc plocoane. Daca nu, e mai greu sa le fie alaturi.Acestia in mod sigur si-au luat diploma fie cu ajutorul unor mese festive oferite profesorilor, fie cu bani, cu pile etc.Caci un om caruia ii place cu adevarat o meserie, o face cum trebuie, chiar daca nu primeste plocoane.
adelina682 întreabă: