| Dan a întrebat:

Ce parere aveti despre doctorii din Romania?
Eu am parere foarte buna despre acei doctori care sunt alaturi de pacenti.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei batrani sunt intr-adevar foarte buni. dintre cei tineri, sunt si multe rebuturi, insa in general o parare buna.

6 răspunsuri:
| Cryssy a răspuns:

Pai despre acesti doctori care sunt alaturi de pcienti si eu am o parere foarte buna, dar despre ceilalti doctori care nu fac nimic daca nu le dai spaga iti imaginezi si tu ca nu am o parere buna...

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Am avut parte de doctori inca de mica... din cauza a vreo 2sau 3 mi s- a agravat starea dar datorita altor medici mi-am revenit.Concluzia? Avem si doctori buni dar si doctori...care au ales meseia asta doar pentru bani.

| alle_1861 a răspuns:

Destul de buna, din moment ce vreau sa devin psiholog sau pediatru.

| optimista_5827 a răspuns:

Si eu... dar din pacate sunt in numarmai mic cei ce isi dau interesul. la noi in calarasi e jale. decat sa intri in spital aici, mai bine mai iti pastrezi 3 suflari si o tai la Bucuresti.

| matura a răspuns:

Eu, de cate ori am avut nevoie de medici, am fost multumita.Am dat si eu "spaga", pentru a fi sigura ca voi fi tratata bine.Nu m-a deranjat prea mult a fost obtiunea mea, nu mi-a cerut nimeni.Asta a fost mai demult.Acum,prefer sa gasesc cabinete particulare, accesibile ca pret.De obicei apelez la cunostinte, sau cer parerea medicului.Sunt medici cu care poti colabora foarte bine.Este si interesul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema este ca in Romania, o mare parte dintre medici sunt alaturi de pacienti doar daca primesc plocoane. Daca nu, e mai greu sa le fie alaturi.Acestia in mod sigur si-au luat diploma fie cu ajutorul unor mese festive oferite profesorilor, fie cu bani, cu pile etc.Caci un om caruia ii place cu adevarat o meserie, o face cum trebuie, chiar daca nu primeste plocoane.