Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 7 Aprilie 2025 sunt:
Este cineva care a dat concursul Emil Racovita pentru admiterea la ubb, clasele 11-12 si a luat 10? La fiecare lectie ce pagini ar trebui sa citesc din corint?
Alesia Păcuraru e fiica lui Maricel Păcuraru?
De ce operatia de schimbare de sex in Romania e suportata de CAS si daca vrei sa- ti pui implanturi si proteze pentru ca ai ramas fara dinti trebuie sa scoti din buzunar 20.000€? Stiu ca sunt mai multi...? (mai mult)
Timp de jumatate de ora (acum dupa pranz) la mine a nins viscolit. Si s-a depus zapada. Pomii sunt infloriti. Stau la ses, nu la munte cum prognozau meteorologii. Cum este azi la voi?
Ați încercat careva ciocolata DUBAI? E bună, merită banii, etc? Ce preț per bucată/kg?
Hola! acum cateva zile mi- a scos nervul de la masea, mai exact acum 5 zile, iar peste 2 saptamani urmeaza sa mi puna pivot si mi e frica ca n o sa mai pot face sparing la antrenamente, am proteza la...? (mai mult)
Prietena mea și- a pierdut cartela cu număru ei de telefon am sunat după Nr respectiv suna puțin și după îmi zice că persoana apelată nu poate fi contactata și să încerc mai târziu ce înseamnă...? (mai mult)
Salut,se poate platii cu cardul la livrare de la socului?
Câți bani trebuie sa aibă un om minim ca sa fie considerat bogat?
Vorbeam cu cineva acum seara despre un lucru care pe mine mă scoate din minți. Nu am lucrat niciodată în străinătate și nu știu dacă și acolo se practică, dar la noi, oriunde am mers la muncă,...? (mai mult)
Cum pot intra in contact cu lumea de dicolo? Adica sa chem mortii si sa discut cu ei.
Oare numai mie mi se pare ca nu traim la inaltimea posibilitatilor noastre? Nu parca dormim si nu ne pasa?
Ce țări mai sunt comuniste în afara de Coreea de Nord și cu reguli atât de aspre?
Am ajuns ca majoritatea timpului sa ma simt incomod. Parca nu ma mai pot suporta si nu stiu ce trebuie sa fac, cum sa incerca sa ma schimb sau poate sunt in perioada de criza a varstei a doua. Aveti sfaturi?...? (mai mult)
Cum vi se pare următorul mesaj- Dacă mă plătești cum vreau eu, lucrez cum vrei tu. Dacă mă plătești cum vrei tu, lucrez cum vreau eu.
Astept cu nerabdare moartea si nu stiu am o senzatie ciudata ca si cum scopul meu in viata este sa o experimentez mai devreme si este ca o ispita ca si cum incep sa o doresc, moartea. Ce ar trebui sa ...? (mai mult)
Am FIFA 16 pe cd.cum il instalez pe laptop?
Nu credeti ca ar trebui sa existe o singura lege unica valabila de exemplu legea lui Dumnezeu sau cea din Biblie sau facuta de om dar nu tot timpul facute noi legi si anulate altele adica schimbandu- se...? (mai mult)
Cu s-ar schimba psihicul uman cu absenta posibilitatii mortii? Adica sa stii ca nu poti muri si nu poti fi omorat? Sar schimba modul in care vedem lumea si viata? In ce mod?
Ari observat ca artistii muzicali pleaca de nebuni si cant pe strada si asa ajung vedete?
Bună TPU! Din ce motiv s-a introdus viza (ETA) pentru UK?
Salut TPU! Trebuie viza in UK?
Salutare! Dragilor, nu stiu dacă vouă vii se întâmplă fenomenul ăsta dar mie da... De la un timp numai am energie absolut deloc, am devenit un leneș, sunt lipsit de orice ambitie, m- am îngrășat,...? (mai mult)
Există în ct restaurante mănânci cat poți și plătești un anume preț
Ce pot face daca sunt un geniu neinteles?
Sticla lowE4+ float4 + lowE4 Se montează cu etichetă în interior?
Ceaușescu a fost patriot? Serios acum, dacă zici că ești patriot, nu înseamnă că iubești și neamul, nu doar țara ca idee? Atunci cum să- l numim patriot pe unul care a dat ordin să se tragă...? (mai mult)
Se folosesc arme psihotronice asupra noastră? Asupra sănătății noastre? Așa susțin unii! Oare au probleme mintale grave aceste persoane sau au dreptate?
Bună ziua. Unde se trec absentele la copii de la gradinita*prescolari)? Cei care beneficiază de Ce-s cum li se transmit absentele pentru a știi cum sa se facă plata?
Salut am 26 de ani, locuiesc cu mama mea in chirie, ea lucra ca femeie de servici de moment in Spania, iar eu lucru de acasa de aproape 8 luni, insa ea cand ma vede imi tot reproseaza celeasi chestii:...? (mai mult)
Bunăăă! Oare dacă îi spun la chatgpt să îmi dea o părere per ansamblu la licența mea poate afecta cu ceva faptul că a văzut- o el? Adică în momentul în care o bag in plagiat se poate să ...? (mai mult)
O viață nouă de la zero unde și cum se poate începe cu reputație urata în orașul natal
Bună seara, in curând voi pleca la o fabrică în Germania! Îmi este puțin teamă deoarece nu știu cum vor fi oamenii la locul de muncă. Ce sfaturi îmi puteți da? Mulțumesc frumos!
De ce ar trebui cineva să pună o întrebare pe TPU în loc sa întrebe pe chat gpt? Provocare: pune o întrebare la care un utilizator TPU poate răspunde dar chat gpt nu poate.
Mi se pare mie sau omenirea a inceput sa cam stagneze? Parca nu mai vrea nimeni sa faca nimic, e un sentiment ciudat.
Salut... de ce nu s-a creat aplicația TPU pentru Magazin Play și App Store, până acum?
Ce aplicatii de dating au dat randament la voi? Ce activitati de timpul liber ati mai practicat? Cum ati reusit sa mai cunoasteti oameni noi? Ce imi recomandati si mie, eu fiind mai timida?
Buna seara dragi si stimati colegi de pe TPU! Stiu ca am mai discutat luna trecuta despre ceea ce voi scrie din nou acum, dar situatia s- a mai ameliorat/reglementat oarecum as putea zice. Am discutat...? (mai mult)
Daca ați avea anxietate, atacuri de panica ați avea tupeu sa postați așa ceva pe TikTok? Oricum din zona și nu doar din zona și- au dat seama toți că am probleme ( se vede pe mine ), unii cred...? (mai mult)
Bună, Sap trecută am întâmpinat ceva groaznic imposibil de imaginat… Am intrat la sora mea în camera (12 ani are fata) era în pat cu nepoata mea de 5 ani în poziția 69. Erau îmbrăcate,...? (mai mult)
Salut! …mă confrunt de ceva timp cu o problemă ce mă macină din interior și nici nu știu cum s- o descriu … Totul a început când cunoștințe de- ale mele au devenit tot mai introvertite și...? (mai mult)
Pastilele ți le dă și după 6 luni, sau trebuie neapărat să vizitezi medicul?
Voi cum mai downloadati muzica de pe net?
Ce ați zice de următoarea idee de afacere? Să iei o căsuță într- o zonă cu priveliște, mai izolată, la un preț mic, poate și cu un pic de pădure, și să o transformi în cabană. Știu...? (mai mult)
Salut. Locuiesc in Germania intr- un sat mic si nu mai am niciun prieten. Ultimul pe care il cunosteam s- a intors in tara. Ce pot face in situatia asta tragica? Momentan nici nu lucrez si ma plictisesc...? (mai mult)
Bună seara! Mă ajută cineva cu un sfat o părere, mereu de fiecare dată când primesc un compliment sau orice altceva nu pot să țin nici un secret mereu merg să- i spun soțului tot ce fac. și...? (mai mult)
Bună! A câștigat cineva recent la promoția glo pe open up un premiu mai mare(iphone, ebook reader, etc.)? În cât timp a fost livrat premiul de la câștigarea acestuia?( pe site scrie ca în maxim...? (mai mult)
Buna ziua am 16 ani am trait multi ani in strainatate si n- am reusit sa ma adaptez in aicea si chiar nu mai pot nici o secunde sa traiesc aicea si nu mai pot sta in orasul. Bine nu zic de rautate dar ...? (mai mult)
Bună! A câștigat cineva recent la promoția glo un premiu mai mare( iphone, ebook reader, etc.)? În cât timp a fost livrat premiul, primești mesaj înainte?(stiu ca scrie în regulament 60 de ...? (mai mult)
Ce îl face pe om de fapt sa fie om? Unii asociază cuvântul om cu o valoare morală care vine de la sine. așa sa fie? Este natura umană intrinsec morală? Sau doar devine de a lungul vieții?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
mariaz93873 întreabă:
suciu123 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a