| tigress a întrebat:

Ce parere aveti despre emisiunea "Pariu ca stiu" de pe postul antena 1? Pe mine ma revolta groaznic. Mi se pare jignitoare la adresa sexului slab!

8 răspunsuri:
| dy a răspuns:

Incet-incet, toate emisiunile de pe antenne (1, 2 sau 3) sunt tendentioase si orientate numai in a forma populatiei opinia publica pe care ei si-o doresc! Este rusinos, au devenit total lipsiti de profesionalism si nu stiu cum se permite din partea Consiliului Audio-Vizualului sa aiba o asemenea atitudine aproape toate emisiunile de pe Antena!

| dy a răspuns:

Incet-incet,toate emisiunile de pe antenne (1,2 sau 3) sant tendentioase si orientate numai in a forma populatiei opinia publica pe care ei si-o doresc! Este rusinos,au devenit total lipsiti de profesionalism si nu stiu cum se permite din partea Consiliului Audio-Vizualului sa aiba o asemenea atitudine aproape toate emisiunile de pe Antena!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca stam bine sa ne gandim, eu cred ca pe putin jumatate din populatia Romaniei nu cunoaste raspunsurile la majoritatea intrebarilor. Dar cand ii vedem pe altii ca nu stiu, noi ne dam cocosi... Nu stiu daca ai urmarit editia a 3-a a emisiunii, insa echipa de fete aleasa de Iancu Salajanu a raspuns corect la toate intrebarile! am invins imposibilul;-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tigress, lucrurile stau in felul urmator: raspunsurile finale apartin in totalitate fetelor si nimeni nu le obliga sa greseasca. Discutiile de jumatate de ora dinaintea fiecarui raspuns sunt oarecum induse si sunt pe aratura pentru a incita si pentru. a da emotii echipelor de baieti. Plus ca discutiile au logica, dar din juma de ora, la montaj pica 29 de minute si ceva, astfel ca acele explicatii ale fetelor apar fracturat ceea ce creeaza confuzie. ps: fetele nu sunt platite, primesc cateva cadouri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oribil, nu se poate ca fetele acelea sa nu stie chiar nimic, nu e posibil...manipuleaza opinia publica, e rusinos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cunosc o tipa care a participat la emisiune si mi-a povestit ca cei din echipa de productie le indeparteaza de la raspunsul corect facandu-le diverse semne cu un presupus raspuns "corect"apoi dandu-le ponturi total eronate astfel inducandule in eroare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sunt platite, au o scuza. Daca nu, ar trebui daramate toate scolile prin care au trecut domnisoarele, arat locul si plantat porumb pentru animale, ar fi mai util.

| tigress explică:

Asa este. Insa ceea ce ma revolta pe mine este faptul ca fetele alea se abat de la subiect intr-un mod grosolan si spun niste tampenii de neimaginat si nu pot sa cred ca asa sunt ele. Pun pariu ca ele sunt platite sa faca pe proastele pentru ca altfel nu imi explic.si uite asa ne uitam la ele si generalizam.La singura emisiune la care m-am chinuit sa ma uit le dadusera sa recunoasca un obiect(un suport pentru ou) iar ele au spus ca e o diafragma cromata. Mi se pare exagerat.