| EvaMariaSweet a întrebat:

Ce parere aveti despre Facebook? Vi se pare util sau din contra, nefolositor?

Răspuns Câştigător
| DorothyAnn a răspuns:

Buna Eva Maria, in ceea ce ma priveste eu nu vad cu ochi foarte bun Facebook (imi cer mii de scuze daca supar fanii fb-ului), numele pot fi false, deci se poate crea o confuzie cand cauti pe cineva care are poze cu vampiri sau alte chestii, dar cu noroc poti gasi si persoana cautata (daca si-a pus numele de familie si prenumele si nu ceva in genul BabySweetGirl), esti mereu tentat sa dai accept oricarei persoane necunoscute care te poate gasi si te poate abuza fizic sau verbal. Trebuie sa fii responsabil cand iti pui o poza, sa pui un decenta care sa te faca neutra din punct de vedere al comportamentului! Urmeaza-mi sfatul si pune o poza cu tine serioasa, astfel, daca esti cautata vei fi si gasit dar nimeni nu te va judeca daca esti provocatoare in poza sau mai nu stiu eu cum! Pupici, sper ca te-am ajutat!

4 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Un teren de manifestare pentru frustrati si debili mintali.rolling on the floor

| EvaMariaSweet explică (pentru a1doru):

Te-as ruga sa nu jignesti utilizatorii facebook-ului!

| DorothyAnn a răspuns (pentru EvaMariaSweet):

La ce te astepti, prefera sa dea bine in ochii celor mai inculti ( care sunt mai numerosi) decat sa dea bine in fata celor culti (a caror numar scade zilnic)!

| yekto a răspuns:

Folositor doar daca vrei sa cauti fosti colegi, sa afli mai multe despre o tipa/tip care iti place, o persona care vrei sa o angajezi.
altfel e complet inutil