| Kennedy97 a întrebat:

Ce parere aveti despre faptul ca Becali e la inchisoare? Luand in calcul si chestia ca Huidu a omorat 3 oameni si nu a fost inchis, iar Becali pentru cativa bani e inchis...

15 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Diferenta e ca Huidu Nu a vrut sa omoare acei oameni, iar Becali s-a folosit cu buna stiinta de banii statului.Nu vreau sa iau apararea nimanui, dar isi merita locul.

| Kaℓi a răspuns (pentru Bondarel99):

Sa zicem ca si eu, sau tu, am vrea sa ne folosim in mod fraudulos de banii statului. Nu putem, fara acordul si complicitatea unor reprezentanti ai statului, nu? asa ca, ar trebui sa dea socoteala si cei care i-au permis sa faca ce a facut, daca schimburile alea de terenuri au fost ilegale.

| Toader_Olivia_1982 a răspuns (pentru Bondarel99):

Adevarat, Becali a facut ce a facut cu buna stiinta si totusi e cu semnul intrebarii, pentru ca abia acum se aduc aceste acuzatii, la scurt timp dupa ce a devenit parlamentar; iar Huidu nu ar fi trebuit sa conduca dupa ce a experimentat. Din cate stiu, avea bona in spate cu copiii, putea foarte simplu in loc de bona sa isi angajeze sofer si sa stea el si sotia cu copiii, asa cum face o familie normala si sa primeasca educatia si dragostea de la parinti, nu de la un strain.

| Aiwendil a răspuns:

Huidu nu a vrut sa omoare oamenii aceia.Dar lucrurile cu Becali sunt mult mai complicate.Nu sunt cativa bani daca vrei sa stii.Niciodata sa nu crezi ce spun astia de la tv pentru ca niciodata nu spun adevarul, intotdeauna spun minciuni.Te controleaza fara sa-ti dai seama.

| Wøodenpints a răspuns:

Îi pasă cuiva de soarta lu' Becali? Din partea mea puteau să-l otrăvească și prin zpânzurare pe scaunul electric...nu-mi pasă.

| Kennedy97 explică (pentru Wøodenpints):

Ok.Şi atunci de ce pana mea răspunzi la întrebare?

| Wøodenpints a răspuns (pentru Kennedy97):

Că pot.

| Toader_Olivia_1982 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Daca ai deschide televizorul, ai vedea ca sunt mai multi decat stii tu sa numeri.

| Wøodenpints a răspuns (pentru Toader_Olivia_1982):

Uite de asta nu deschid eu televizorul. Se dau doar chestii neinteresante și cretine.

| WhatheWow a răspuns:

Prietene, în cazul lui Huidu vorbim de un accident de circulație care da, din nefericire s-a soldat cu morți însă e un accident și din punct de vedere judiciar iar în celălalt vorbim de corupție la nivel înalt iar corupția nu-i un accident.
Ce e mai trist însă, e că sunt o grămadă care ar trebui închiși pentru corupție dar nu-i cercetează nimeni. Jocurile politice sunt perverse.

| Toader_Olivia_1982 a răspuns (pentru WhatheWow):

Accident e cand te calc pe picior, cand are loc ceva in genul, se numeste coliziune, cand se lasa cu victime decedate, nu ranite, se numeste crima.

| WhatheWow a răspuns (pentru Toader_Olivia_1982):

Învață mai întâi ce înseamnă accident de circulație și pe urmă poți să te bagi și în seamă cu mine!

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Nu punem in discutie faptul ca justitia este, uneori, de kk. Eliminam asta, pentru moment.
Daca imi amintesc bine, Becali a mai fost implicat si in cazuri de dare de mita sau ceva de genul asta("Valiza"). Atunci a scapat cu fata curata. E si normal ca unul care deja a incalcat legea si a iesit bine din primul conflict sa nu iasa bine atunci cand incalca legea pentru a doua oara.
In ceea ce il priveste pe Huidu. A ucis acele persoane dar nu poate fi numit un criminal si sunt sigura ca avocatii lui s-au folosit de toate trucurile pentru a-l impiedica sa intre in inchisoare.
Revenind la Becali, el este si un om politic asadar nici nu stim cui ii putea face bine ca el sa aiba imaginea patata intr-un mod atat de dramatic.
In ceea ce ma priveste, eu i-as baga pe amandoi la inchisoare. Daca nu tinem cont de factorii atenuanti, au incalcat legea si codul valorilor morale pe care ar trebui sa se bazeze o societate sanatoasa.

| bogdan133 a răspuns:

Nu cred ca Becali a facut doar atat, adica de unde crezi ca a facut el atata avere, sunt multe chestii mai puse in capul lui, dar totusi nu mi se pare corect ca Huidu sa scape si Becali sa intre. ( nu sunt stelist )

| Toader_Olivia_1982 a răspuns:

@WhatheWow scoate-ti batul bagat adanc in cur si vezi realitatea, raspunsul tau este incorect gramatical si lipsit de rationament ca si comentariul anterior pe care l-ai facut si am raspuns la el. Tu trebuie sa te informezi ce este un accident, care este semnificatia si cand se foloseste fecior.