Bunicul meu a fost din județul Harghita mai avem câteva cunoștințe pe acolo am zis sa ma documentez puțin despre ce e vorba, într-adevăr se vinde dar doar în satele in care se duc mulți turiști se pare ca cei din Ungaria sunt cei mai interesați de acest produs! Ideea e ca stiu sa se descurce
Nu am o parere tocmai buna despre ungurii din Ardeai, mai ales cei care se intituleaza secui : ) ) dar stiu sa faca comert, majoritatea satelor si statiunilor de acolo sunt administrate de unguri si tu ca roman daca te duci acolo te cam jupoaie, eu am boala pe ei din cauza considerentelor politice, pe scurt si-au luat-o-n cap pe burta goala si in tara gresita.
În primul rând, La mulți ani românaș! Da într-adevăr au ei ce au cu autonomia dar nu toți ungurii din Ardeal vor autonomie ci doar cei din Covasna și Harghita cei din Cluj si Mureș nu vor, cel puțin din câte am văzut eu pe aici prin zona mea. Si știu ca nu prea se agreează intre ei, părerea mea este ca ăștia din Cluj, Mureș îs mai deschiși la minte!
La multi ani! Ungurii sunt ceva aparte, o natie controversata si mai mereu pun paie pe foc, priveste prin tara cate isi permit in zona Ardealului, daca fac fazele astea in sudul tarii se vor expulza de buna voie...acolo romanii sunt ceva mai putin toleranti cu figurile lor. Covasna si Harghita sunt efectiv magiarizate, am trecut de curand pe acolo si romanii sunt minoritari, nu vezi sat sau localitate din aceste judete in care sa nu fie atasate steagurile secuiesti pe casele lor, ei in mintea lor bolnava chiar cred ca traiesc intr-o autonomie, politicienii ar trebui sa fie foarte atenti la miscare asta, nu de alta dar se pot isca tensiune diplomatice de toata frumusetea care pot duce la razboi (bine, fiind 2 tari NATO nu se va ajunge aici ca ne vor potoli americanii, dar in alte cotexte ar fi fost motiv de razboi, vezi cazul Nagorno-Karabah care e aproximativ acelasi scenariu. E doar strigator la cer cum in anumite zone din Romania ungurii fac legea, cum zonele alea sunt maghiarizate si nimeni nu ia masuri. Daca vor maghiarizare se pot duce bine merci in patria mama la ei in Ungaria.
Eu nu ma uit și nici nu ma apropriu de loc peste ca eu ma atașez de animale la noi până și găinile aveau nume am ținut găinile până au murit de bătrânețe îți dai seama ca la fel a-și proceda și cu porci de aceea plec de acasă și revin după 3-4 ore când e spălat curatat transat știu e urat din partea mea dar altfel plang 2 ceasuri
La mulți ani românaș! Ce idee minunata mulțumesc! Săptămâna viitoare o sa scot pe piață următoarele produse, rahat de vampir bio 100% produs în Ardeal, rahat de vârcolac bio 100% produs în România/ în pădurea Hoia din Cluj, rahatel de strigoi bio 100% eco-friendly produs în România, a și era sa uit de cel de unicorn
Mi se pare amuzant si o ideea stupenda, sa faci bani pe prostia oamenilor.
Ce nu pot sa cred e ca le cumpara cineva
E ca bancul cu conserva de elefant care e goala pentru ca a nimerit chiar gaura fundului
Nu am zis ca e neapărat ceva rău! Am întrebat ce părere ai despre faptul ca poți achiziționa excremente de urs
Fac bani din orice
40 lei pe 30 grame de rahat de urs? Sunt foarte deștepți ungurii.