| CiUpACiuPS a întrebat:

Ce parere aveti despre faptul ca Mishu Bendeac a plecat de la PrimaTV si si-a parasit echipa de la Mondenii?

11 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

A stat 3 ani la Prima cu Mondenii...ca orice om isi doreste sa evolueze si e normalwinking
cel mai probabil a plecat la un salariu mai marewinking

| SweetCandy a răspuns:

Daca pentru el e mai bine la antena 1 e ok...happytrebuie sa evoluezehappy

kratos
| kratos a răspuns:

Mai bine ramanea la PrimaTv era mult mai bine pentru toti! A plecat si Dragos Stoica la Antena1 acum si Misu mai ramane si Mirela sa plece ca se distruge mitul Mondenii.

| Bishop a răspuns:

Nashpa. Nu stiam, pai cred ca nu o sa mai aibe nici un farmec acum, cam el dadea farmec emisiuni...

| ViVi a răspuns:

Imi pare rau
el imita bine laughing

| sese a răspuns:

Cine-i mishu? cine sunt Mondenii? au fu'n oscar (in afara de ala pentru cabotinism/vulgaritate?)

| faranume a răspuns:

Imi pare raw dar poate ca acolo unde a placet ii va fi mai binehappy

| viking a răspuns:

El stie mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da? Nu stiam asta si imi pare rau...acum cine mai joaca rolul lui Naomi? straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haha, o sa apara de acum incolo la carcotasi. sper sa vad un show mai bun de data asta

| 92uzi92 a răspuns:

Eu personal cred ca a stat destul la prima si a fost favoritul meu. esti cel mai tare Misule, de la tine am invatat sai imit pe toti in afara de vanghelie ala e slabiciunea mea tu il faci cel mai bine, si fiecare om e cu drumul lui in viata nu poate sa faca acelasi lucru pana la sfarsitul vietii. BENDEAC RULES!

Întrebări similare