Foarte buna! In acest fel, elevii vor invata pe cinstite si ii va ajuta in viata.
Eu am auzit la stiri acum 3 zile, de fapt mama a auzit si mi-a spus si mie, eu mi-am facut cruce cand am auzit, ca la bac si evaluarea nationala de anul acesta si poate si de acum incolo, nu vor mai sta ca supraveghetorii profesorii si mascati, si daca copiem ce se intampla, ne impusca? inca o prostie a guvernului, poate e mai bine asa, da-i spaga pe fata mai usor. si mascati pentru ce? sa nu le vezi fata sa nu ii astepti dupa examen la colt de strada sa il iei la bataie ca nu te-a lasat sa coiezi.
Eheeeei, e cea mai proasta idee pe care am auzit-o de cand ma stiu pe lume. Ce sa caute un parinte neacreditat, care habar nu are cu ce se manaca invatamantul, materiile, unul din miile d eparintii dezinteresati de evolutia copilului sa monitorizeze desfasurarea unui astfel de examen? Nu se va mai copia? Ba dimpotriva, cu asta nu facem altceva decat sa le dam nas sa copieze si sa-si etaleze toate "calitatile" stiind ca mai si cu tati le sustin spatele neconditionat pentru ca pana la urma sunt parinti. ONG? Organizatie NON-Guvernamentala----BAC---examen impus de catre guvern, iar ne batem cap in cap, din nou persoane care nu dau oceapa degerata pe asa ceva. De ce nu pun profesori universitari acreditati, straini d eunitatea respectiva de inavatmant, anuntati cu 24 de ore inainte unde vorm merge sa monitorizeze desfasurarea COARECTA a unui examen de care depinde soarta elevului? Sine mai miram ca vin la facutati cu 10 pe linie si sunt ingramaditi de tolomaci, si nu stiu nici sa-si citeasca numele? Si ne mai miram ca mai marele domn Basescu spune ca scoatem prosti pe banda? Uite de asta stimati cetateni ai pitorestii Romanii, pentru ca mama si cu tata pot monitoriza evolutia asa numitului examen de maturitate si pentru ca fiecare, de cand lumea si pamantul, trage focul sub oala lui. Deci haideti sa nu ne mai plagem ca ne conduc toti prostii daca sunte de acord cu asemenea decizii aberante
Depinde cum privesti problema... Daca crezi ca copilul tau se va descurca destul de bine la bac si nu mai vrei sa vina cei cu spaga sa'l dea la o parte este o solutie foarte buna, dar daca vezi ca pe copil nu prea il duce capul si nu ii sta mintea la ce o sa faca in viitor te lupti sa il ajuti si atunci apelezi la spaga si cu monitorizarea asta va fi mai greu cu spaga dar nu imposibil
Ei, nu mai copiaza nimeni... asta e buna. Elevi mereu au copiat si mereu o vor face. Cine vrea sa invete bine, cine nu... e viitorul lui/ei. Cat despre idee, nu prea stiu ce sa zic. Toate lucrurile au parti bune si rele insa unele sunt subliniate mai puternic intr-o parte de cat intr-alta. Aici, din punctul de vedere al eleviilor, e o idee rea dar din punctul de vedere al parintilor ar putea fi o idee buna.
Oricum, parinti, lasati-va copii sa invete cat pot si cat doresc.
Cu stima,
Lost Fan.
Idem d2ny. inutil cine vrea sa copieze copiaza dar din cate stiu eu nu se poate face asa ceva.
Nu cred ca se va schimba ceva! Adica daca vrei sa dai spaga tot or sa ia( nu crezi? fi serios ma! Cine refuza banu?) iar daca o sa vrei sa copiezi o sa fie aproape ca inainte!(cred ca mult mai usor)
E un lucru bun.asa nu mai sunt suspiciuni contra profesorilor si nici a elevilor.
Unii parinti sunt constienti ca copii lor copiaza, asa ca nu cred ca ar defavoriza aceasta initiativa luatul spagii!
ONG-urile nu sunt altceva decit o organizare care se ocupa cu spalare de bani...mai exact o adunatura de derbedei prin care unii demnitari ai tarii noastre fura banii nostri cu acte in regula!
Mie unul mi se pare ceva absurd.Se va ajunge sa te urmareasca si in toalete crezand ca copiezi!
Bondarel99 întreabă: