| Denise_2135 a întrebat:

Ce parere aveti despre faptul ca vine apocalipsa in 2012? Mit sau adevar?

Răspuns Câştigător
| another_emo_girl a răspuns:

Intradevar, apocalipsa e aproape. aproape cu 1000-2000 de ani. ce e drept, virusurile astea noi si astea...nu sunt decat pedepsele pentru cei nelegiuiti. apocalipsa nu vine asa, ca i vine ei, oamenii o fac sa vina.prin faptele noastre o aducem.totul se datoreaza populatiei. daca lumea ar fi un loc mai bun, dumnezeu nu ar fi nevoit sa spele planeta de oamenii rai si faptele lor prin cutremure, inundatii sau fenomene de genul.pacat este ca, pe langa nelegiuti, si unele persoane nevinovate platesc...intr-adevar,cum am mai zis, apocalipsa e aproape, dar nu indeajuns de aproape incat sa ne facem grijiwinkingoricum, cel mai bine e sa ne pregatim sufleteste prin fapte bune de milostenie de orice imprejurare. dumnezeu fie cu noi

25 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Mith bustedtongue

| Silvia a răspuns:

Mit.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu stie nimeni nici daca va fi nici cand va fi...

| DeNyyy a răspuns:

Nu vine nimeni ....stay linistit/a

| Gregory a răspuns:

Salutare! Este un mit. S-a mai tot discutat despre acest subiect. Acceseaza link-ul pentru detalii:
http://www.TPU.ro/......gumentati/
Domnul fie cu voi :)

| alexandra_3253 a răspuns:

laughing mit ...dmn ce creziu ca e adevarat...asa s-a spus si iun 2006 sau nu mai stiou cand ...sh uitane ca nu suntem morti traim...deci parerea mea este ca e mittonguewinking

| nimeni_3927 a răspuns:

In 2012 se va produce un fenomen care apar o data la 10 mii de ani. Din cate am inteles eu poli se vor schimba intre ei si doar o parte a populatiei va muri nu toti. Deci nu cred ca va fi apocalipsa. Data de 22 decembrie 2012 este ultima zi din calendarul maias si de aici sa luat faza asta. Nimeni nu va stii

| andytza a răspuns:

Nostradamus a prezis ca sfarsitul lumii va veni. A specificat si cand dar asta nu inseamna neparat ca vom muri toti in acelasi timp cum s-ar traduce apocalipsa.Au inceput cutremurele, inundatiile, incendiile in urma carora au murit foarte multe persoane si au ramas multe victime! In curand din cauza atator boli noi aparute, rata natalitatii va fi mult mai mica decat cea a mortalitatii! Iar in ceea ce priveste intrebarea, toti vom muri indiferent de cum se numeste fenomenul!

| laraandy a răspuns:

Sincer nu cred asa ceva.nimeni nu stie cand va veni apocalipsa... daca a-ti citit in biblie nici Iisus nu stie, doar Dumnezeu...asa ca este un mit(parerea mea)
andytzu are dreptate...la fel si cu nr 666 se intampla cat de cat ca in bliblie.se apropie dar nu se stie cand

| gabryel a răspuns:

Nu este un MIT, canda o sa vina si APOCALIPSA nimeni nu stie data sau ziua respectiva important e ca va veni, si hai sa petrecem ca e aproape APOCALIPSA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apocalipsa vine cand se va hotara Dumnezeu asa ca nu trebuie sa ne speriem.Si eu m-am speriat cand am auzit asta dar nu omul hotaraste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie de puterea lui dumnezeu nu imi e frica ptk. El e mai presus de orice cand e vorba de puterea lui nu exista frica se intampla si gata mie imi e frica de mintea bolnava a unora nu vedeti virusi creati in laboratoare bombe atomice ma gandesc oare ei nu au familie si daca da nu se tem pentru.viata lor mie de mintea omului bolnav imi e frica de Dumnezeu nu pe El il astept de mana lui moartea nu doare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu dar mi-e frica daca vine, deja mi-e frica. E adevarat cred! Ar fi bine sa nu se intample!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricat de destept ai fii, nu poti stii cu exactitate chestia asta, doar Dumnezeu este singurul care stie.Cred ca este un mit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o minciuna! numai Dumnezeu stie cand va veni Apocalipsa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mit 100%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zvonul asta este o porcarie! ca daca ar fi fost am fii murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mit pentru ca:
Numai Dumnezeu stie cand va veni NICI CRISTOS nu stie dapoi
OAMENII.
SI pentru ca e o miciuna ca sa-si faca bani cunosc persoane care au facuc documentare, au scris carti carti pentru BANI!

2012 laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai happychiar daca vinehappyvine...navem ce face happydaca vine ii dao o berelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mit bai fratilor pai maiasi aia hotarasc ce se intampla cu planeta redusi mintal daca pana acum nu a venit ce rost ar avea sa vn acum cand oml a evoluat atat asta este o chestie aiurea caci asa au zis ca vn si in 2000...si in 2006 siii chesti prostesti si daca vn vn si gata ne intalnim in rai in iad unde o vrea dumnezeu ce va alarmati asa ca nu se stie maiasi aia sa se duca sa se impuste cu tot cu profetia lor daca nu le convine sa scrie alta hai ca asta e dea dreptul exagerat pe bine daca vn aminnn si punct nu aaaaaa ca vn apolipsa nu apuc sa fac pe aia pe aia porcari tata si au mai scos si film mare porcarie cu apocalipsa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca este un mit, ca daca ar fi un mit nu ar fi chiar asa mare "balamuc". Daca ar fi mit nu sar pune asa accent pe aceasta tema dar nu stie nimeni acest lucru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevar de adevar, NASA deja a aflatca noi2 stim