Frumusețea e în ochiul privitorului, se știe. Mie îmi plăcea Thylane Blondeau când era copil, e frumoasă și acum dar atunci chiar avea ceva extraordinar. Kristina Pimenova, Brooke Shields la aceeași vârstă (13 adică), Jade Weber (14 ani), Jare din Nigeria.
Acolo e frumusețea adevărată, după o anumită vârstă frumusețea vine (și) dintr-o trusă de farduri.
Yael Shelbia, Liza Soberano, Antonia noastră, Oktyabrina Maximova mi se par superbe. problema cu frumusețea e că oricât de frumoasă ar fi o femeie la un moment dat, mereu vin altele din urmă și titlul ăsta de cea mai frumoasă față din lume nu-l poți păstra decât maximum un an (și nici atât)
Nota 9 =frumoasa, imi place cum arata, dar sunt fete asa frumoase si pe strada, sunt si de 10 chiar, romancele sunt frumoase https://www.pinterest.com/pin/478437160398587381/
Personalitati? am vazut fete prin oras mai frumoase decat ea, iar ca personalitati fara tone de machiaj nu cred ca e vreuna atat de frumoasa natural pe cat se arata prin presa/
E mediocra. Daca ies in parc 10 minute, vad 20 mai frumoase.
Ariana Grande e mai frumoasa, Emilia Clarke e mai frumoasa, ca intrebai de personalitati.
Staaaaai.Stai."mai frumoasa"? Frumoasa are grad de comparație? Doar frumusetea e in ochii privitorului.
Da. Din moment ce vorbesc eu, e clar ca e parerea mea. Trebuie sa adaug inainte "In opinia mea"?
Daca-mi zici ca alea doua is urate, eu nu te contrazic. Nu le-a lasat Dumnezeu mai frumoase ca altcineva, ci asa le vad eu. Na, sa fii multumita.
Avea dreptate cineva pe aici când zicea ca te schimbi
Normal ca ma schimb, imi place sa consider ca ma aflu intr-o continua evolutie. Nicidecum n-as vrea sa stagnez.
Insa n-am zis nimic ce sa se opuna cu ce am zis pana acum.
Citeste intrebarea: "ce parere aveti despre". Deci opinie personala. Cu ce-am gresit?
Avem aceleași gusturi la femei .
Ma bucur... cred.
Nu stiu astia ce-i frumos.
anonim_4396 întreabă: