Salut! Nu cred in horoscop! Daca unei zodii i se atribuie de exemplu anumite caracteristici, nu inseamna ca automat toate persoanele din acea zodie le si au.Lasa horoscoapele in pace si asculta-ti inima! Bafta!
Nici eu nu cred in general, doar ca am observat ca multe din femeile balanta sunt fermecatoare, chiar mai faine decat Jolie
Nici eu nu cred in horoscop in general, doar am observat ca multe din femeile balanta au un farmec aparte si sunt atragatoare. Unele sunt chiar mai faine decat Jolie
Nici eu nu cred in horoscop in general, doar am observat ca multe din femeile balanta au un farmec aparte, sunt atragatoare. Sunt chiar mai faine decat Jolie
Ah, mi-au aparut mai tarziu toate. nu stiam de ce nu-mi intra imediat raspunsul.
Duchess, dar tu ai facut o obsesie pentru mine, trebuie neaparat sa ma uiti. Tu parca m-ai uri pe mine Atata vorbesti de ura.esti obsedata.Si nici nu ma cunosti. Eu nu urasc, eu imi spun parerea strict legata de barbatii din zodia Pesti, daca mie nu-mi convin ce pot eu sa fac, dragoste cu sila nu se poate, nu pot sa-i plac asa brusc si sa-mi schimb parerea. bafta! mnezo ce specimene
LinaLina35 întreabă: