anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre femeile care apelează la implanturi?
Doar eu cred că din acel moment devin simple obiecte lipsite de orice urmă de feminitate?

Răspuns Câştigător
| Plato a răspuns:

Sunt fabuloase. Si la raionul de peturi e plin de erectii. Probabil are plasticul ceva de conduce sangele.

Cred ca, atunci cand tii neaparat sa-ti retusezi corpul, e cam tot ce ai de oferit. Un fel de... "Cine a scris Elogiul nebuniei?" "Aa... am tate mari!"
A nu se intelege ca daca esti frumoasa esti neaparat proasta sau invers. Ma refeream la interventii asupra corpului, adica stii ca nu-ti poti imbunatati altceva, asa ca imbunatatesti corpul. De fapt, ce vorim? Nici macar. Esteticianul ti-l imbunatateste. Cand mergi la sport e efortul tau, cand iti pui implanturi e #nimic, asa ca Dragnea.

Mai, in concluzie, mie nu-mi plac. happy
Naturaletea este mereu insutit mai frumoasa, cel putin pentru mine.

37 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Plato):

Ce romantici sunteti voi, ce frumos i spui Naturaletea este mereu insutit mai frumoasa, cel putin pentru mine blushing love struck

| RainmakerX a răspuns:

Aici sunt si eu complet de acord cu tine.
Nu uita de piercing-uri si tatuaje. Si alea imi dau fiori. Cum sa-ti faci asa ceva...

| Bondarel99 a răspuns:

Daca chiar nu ai deloc sani, gen esti plata, nu vad nimic rau in a apela la implanturi, te face sa te simti mai bine in corpul tau. Eu daca as avea un complex, un defect extrem de vizibil mi-as face operatie estetica, eu cred ca majoritatea si-ar face.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Si mai spune ca sufletul conteaza rolling on the floor

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai sa numai incepem ca am primit 50 de rapoarte zilele alea

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Să ghicesc, urmează o întrebare în care să ataci oamenii care respiră laughing.

| Bondarel99 a răspuns:

Raspunsul meu e nefolositot si eronat doar pentru ca nu corespunde cu parerea ta? Wtffff
Nu tu ai intrebat ce parere avem? De ce nu ai pus intrebarea "cine imi impartaseste parerea?"
Sper ca nu faci parte din acei oameni ipocriti care batjocoresc un om care sa spunem ca are nasul mare si stramb apoi cand isi face operatie sa para un om normal il pun la zid pentru ca isi face operatii.
Ce s-a intamplat? Nu mai avem voie sa avem pareri?

| SilentRain a răspuns (pentru supadeceapa):

Groaznic cum sa respire nenorociți? N-au voie sa facă asa ceva oribil rolling on the floor
Fiecare e liber sa facă ce vrea cu corpul lui, exagerile nu sunt bune la nimic
Eu una nu vad o crima dacă iti faci o operație estetica, toată treaba e sa nu exagerezi

| RAY a răspuns (pentru Bondarel99):

Raspunsul meu e nefolositot si eronat doar pentru ca nu corespunde cu parerea ta? Wtffff
Nu tu ai intrebat ce parere avem? De ce nu ai pus intrebarea "cine imi impartaseste parerea?"

tu raspunzi ceea ce vrea sa citeasca omul

| Bondarel99 a răspuns (pentru RAY):

Pai nu inteleg de ce mi-a dat nefolositor si eronat, nici macar nu mi-a dat o replica ceva.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru SilentRain):

Da, ia să respire la ei acasă, nu le e rușine?

| RAY a răspuns (pentru Bondarel99):

Spune mersy eu am primit 100 de rapoarte doar pentru ca nu am crezut o poveste identica dintr un film, cat timp au uni

Sa respire în punga rolling on the floor)

| SilentRain a răspuns (pentru Bondarel99):

Pai cum îți" permiti "tu sa ai propria părere foarte" urat "din partea ta rolling on the floor) *Doar glumesc *

Cmf Supica, cum ți-a mers azi?

| Bondarel99 a răspuns (pentru SilentRain):

Gata, nu mai zic nimic laughing)

supadeceapa

Să-și cumpere aer la borcan ca asiaticii.

| SilentRain a răspuns (pentru Bondarel99):

Doamne ferește sa mai spui ceva, ca îți dau imediat eronat
N-ai voie la exprimare niciodată în viata asta rolling on the floor

supadeceapa

O zi leneșă, deja mor de somn sad. Tu cmf, Ploicică?

Astep sa începa serviciul ca mor de plictiseala acasă
Tu și cu găinile ce va ia somnul la ora asta

supadeceapa

Ai zis că vrei să crești găini cu mine, așa că ar fi bine să ne înveți programul love struck cotcodac.

Categoric o sa îl învăț, trebuie sa știu sa îmi culc copii

| PumpkinDoll a răspuns (pentru RainmakerX):

Sunt persoane carora pur si simplu le plac piercing-urile si tatuajele, nu vad ce e asa oribil.Inteleg ca nu-ti plac tie si altora, dar e cam exagerata expresia ''Cum sa-ti faci asa ceva''de parca zici ca cine stie ce isi face.Si da, stiu si eu ca sunt unii care au exagerat rau de tot cu astea...dar ma rog, daca lor le plac n-am ce zice.

| Drimmero a răspuns (pentru RainmakerX):

Dar ce au tatuajele? Daca iti faci ceva ce te reprezinta o sa iasa super bine, aici excludem numele in chineza si alte prostii cu iepurasi si inimioare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bondarel99):

Nu prea cred cã cele care isi fac implanturi vor sã rezolve un defect fizic ci defecte si complexe ale caracterului

| sofisis a răspuns (pentru supadeceapa):

Eu inca nu mi-am dat seama daca uraste barbatii sau uraste femeile. Sau pe oricine NU e ea...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sofisis):

Ai silicoane?

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu. Dar nu le vad ca pe o uneltire a sanatei pentru a face femeia sa devina un obiect. Am doua prietene care si-au pus. Intr-adevar arata mult mai ok cu silicoane decat aratau fara. Bineinteles nu si-au pus cupa H. Si-au pus cat sa para natural cu restul corpului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sofisis):

Exista pareri diferite daca nu rezoneaza una cu alta asta inseamna ca trebuie sa urasca/ sau ataca persoanele alea? Voi sunteti cele care atacati

Nu spun deloc ca nu aratã bine laughing stiu ca pare misoginistic Dar da, nu as putea ca tip sa ma insor cu una dinaia. Doar sex.

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu i-ai citit toate intrebarile? Tu chiar nu crezi ca ceva e in neregula cu sinapsele ei?