anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre femeile cărora le este rușine să se urce în mașini gen Dacii dar care sunt mândre să fie văzute în mașini scumpe în compania unui tip?

Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Le interesează aparentele, sa dea bine, sunt cam pe interes, ce alta părere sa ai despre ele.
O mașina atat timp cât îți faci treaba linistit cu ea e bună, nu conteaza ce marca e.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am nici o părere, fugi dacia. laughing
Fiecare e liber să-și trăiască viața după bunul plac.

| Hammurabi a răspuns:

Zici tu. Dar dacă ar avea de ales între a merge pe jos 5 km, să zicem, până acasă, sau a merge cu un Logan, nu cred că ar prefera să meargă pe jos.
Până la urmă, o mașină e... o mașină.
Toate au aceeași utilitate.
Doar confortul diferă.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Superficiale. Carpe, etc.
De-a lungul timpului am avut multe rable si multe masini frumoase.
Multa vreme nu aveam nevoie de cine stie ce masina, si m-am folosit de o Dacie 1310 ingrijita, foarte solida. Unele fete nu au fost deranjate deloc de ea (respect lor), altele nu intelegeam de ce flirteaza cu mine, si o taie brusc acasa; isi aduceau aminte de "bolidul" crem comunist.
Aceleasi fete care ma duceau cu vorba cand aveam Dacia sau ceva masini ieftine si ruginite, deschideau cracii neintrebate cand treceam la masini frumoase.
Nu pot avea o parere buna despre ele, nu pot lua in serios o pitipoanca.
Un prieten imprumuta Dacia de la mine ca sa testeze tipele cu care iesea. Care nu se urca in Dacie, isi lua m ie si seen dupa aia laughing
El avea masina frumoasa/scumpa, de la parinti.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Hammurabi):

Cred ca ai scapat de mult de panaramele romance.
Chiar prefera sa mearga 5km pe jos, decat sa fie vazute in vreo rabla. O fata care mai tarziu mi-a devenit prietena cu beneficii, a plecat pe jos prin ploaie, doar ca sa nu urce in TLX-ul meu laughing
Alta, a iesit cu mine cateva luni cu masina "buna", iar cand a trebuit sa fac mai multe reparatii la ea, si am scos din nou TLX-ul, a venit cu mine pana in oras (s-a pus in spate, dupa geamurile fumurii), apoi a gasit un pretext sa dispara, si nu a mai stat cu mine nici macar la un ceai rolling on the floor
O colega ma ruga sa o las la colt cand aveam o masina cu rugina, apoi am cumparat ceva mai frumos si nu o deranja sa se afiseze cu mine.

| mgtow a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Ce ordinare romancele astea. ar merita sa nu fie bagate in seama de nimeni, asa cum no sa aiba de ales merg la tico, matiz poate, mai rele ca daciile laughing apoi sa le dea cu flit soferii aia de-al dracului.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru mgtow):

Oricum alea sunt femei care ajung lângă fătălăi cu bani, ce se lasă manipulați. Nu le merge cu un bărbat serios, nu au ce oferi pe termen lung.
Un amic, șofer de camion de la țară, povestea amuzat și ușor scârbit cum au început să îi scrie două-trei gagici pe zi, după ce și-a cumpărat BMW F30.
Exact cum am pățit și eu, fete care îl ignorau înainte, s-au dat la el doar pentru că a cumpărat mașină frumoasă, și se vedea pe el că are bani. El a rămas același om, nu chiar prezentabil laughing
Sunt niște teste de făcut la începutul relației, printre care ieșitul pe jos, și cu autobuzul. Dacă strâmbă din nas la astea, a doua zi faci cumva să nu mai dea de tine laughing

| Freya1 a răspuns:

Fiecare alege sa facă ce vrea cu viata lui atâta timp cât nu ma deranjează pe mine.
E clar ca ai o problema cu un om când acel om te jignește, deranjează, supăra pe tine.Cand face asta cu altcineva e treaba ei.

| LoveSleep a răspuns:

O parere buna. Daca ar lua ele daciile, uratele ar fi obligate sa mearga pe jos. Asa ca, ele iau masinile scumpe, si uratele daciile. Ca doar n-o sa le ia cineva in audi pe alea naspa doar pentru ca alea misto se duc cu daciile, lol.