| RosaliaOriginala a întrebat:

Ce parere aveti despre feministe? Chiar sunt femei independente si pline de bani?

17 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Ma, feminismul in esenta e ceva ok, au luptat foarte mult pentru a-si castiga unele drepturi, societatea inainte era salbatica, femeia era privita cu inferioritate, femeile erau constranse si judecate pentru absolut orice, ele trebuiau doar sa faca copil si de mancare, practic o sluga fara nici cel mai mic drept de a isi face viata sa cum doreste, asta e de neacceptat in societatea actuala, din pacate inca exista multi salbatici de genul, ce e prin tarile arabe te ia capul...eu nu stiu cum i-a dus capul pe aia la ce mentalitate au sa profite de rezverele de petrol pentru a se imbogati, aia fara petrol nu ar fi fost cu nimic superiori camilelor, s-ar fi batut parte-n parte cu ele pentru o gura de apa prin desert.

Ce e cu adevarat amuzant e miscarea feminazi, o subtip rupt din feminism care a dat nastere unor misandre care urasc barbatii, aia chiar e o extrema bolnava, sunt doar amuzante si penibile, in esenta inofensive.
Cat despre femeile independente si pline de bani...depinde acum care e sursa lor financiara dar cele mai multe au inceput sa munceasca, e de apreciat ca nu asteapta de la barbati mocangeala.

| RonaldoGOAT a răspuns (pentru Drimmero):

Imi pari a fi cunoscut de pe digi, nu prea esti activ social din moment ce TPU si digi sunt singurele practici din viata ta. Nu spera la castigarea campionatului presimt o noua infrangere cu Everton.

| Drimmero a răspuns (pentru RonaldoGOAT):

Esti vreun alt barcelonist care n-a avut loc de mine in trecut pe digi?

| RonaldoGOAT a răspuns (pentru Drimmero):

Nu mi pierd timpul pe digi si nici nu ma injosesc sustinand asemenea deseurui, a fost doar o remarca

| Drimmero a răspuns (pentru RonaldoGOAT):

Intrebam daca esti barcelonist pentru ca pe aia i-am traumatizat cel mai mult acolo, au ajuns sa-i doreasca Arsenalului raul din cauza mea, ai mirosit putin a unul.

| Freya1 a răspuns:

Ce treaba are feminismul cu independenta și banii mulți?

| RosaliaOriginala explică (pentru Freya1):

In mod clar nu esti o femeie independenta si pline de bani laughing

| Freya1 a răspuns (pentru RosaliaOriginala):

Pai dacă o femeie ce e independenta si alege sa fie si feminista se mai intampla.Dar nu e o regula.

| Hammurabi a răspuns:

Independente or fi, dar pline de bani, de unde? laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Hammurabi):

Muncind, mister Hamurabi, muncind. happy

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

Offf... muncind ca angajat pe un salariu, n-o să fi niciodată plin de bani. Mai ales în RO.
Dar în RO nici nu prea există cine știe ce curent feminist. Majoritatea fetelor vor doar să se mărite cât mai repede. Iar odată măritate, nu prea mai e loc de curent feminist.
Își permit doar cele măritate cu soți bogați, soți care sunt de acord să le umple timpul cu ceva.
Și uite așa ajungem din nou la societatea misogină românească (trebuie să recunoști că e misogină) care obligă (indirect) femeile să facă ce trebuie, nu ce vor ele.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Hammurabi):

Eu sunt exemplu că nu dau din coate să mă mărit. laughing) Ba mai mult visez la dragostea idealistă decât la măritiș. laughing) Și aș accepta și cel mai sărăntoc om, dacă ăla oferă idealul iubirii. rolling on the floor))

Eu sunt de asemenea exemplu viu de tipă ce vrea să nu moară sărăntoacă, ba chiar o sperie sărăcia și care oricât de imposibil ar părea, va reuși, la naiba de nu va reuși în România. laughing) Am încredere în God, altfel înseamnă că m-a mințit cu tot, de nu m-a lăsat să dau bir cu fugiții de mai demult din viața asta. laughing)
Deci am încredere că mă va face bogată ceva mai târziu. laughing)
Bine că nici acum nu o duc rău, dar partea funny îi că la mine în familie, am ajuns mai săraci acum de când lucrez eu și plec zilnic de acasă, decât în anii trecuți când nu aveam job și mai și stând toată ziua acasă, consumam mai mult curent și apă, că făceam curat zilnic în casă și mai dădeam drumu la tv, radio, becul îl țineam mai mult aprins. Acum nici la Netflix nu mă mai prea uit, curat nu mai fac în casă și de când cu TPU, doar mai mult telefonul îl pun la încărcat. laughing) Ziua oricum dorm când vin de la școală și noaptea chiar dacă stau, stau mai mult pe întuneric. laughing) Deci e clar că învățământul e sărăcie. laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că înțelegi greșit termenul de feministă. laughing)

Ori eu îl înțeleg greșit?! laughing)

Eu zic că feministă înseamnă atunci când o femeie își cere drepturile și se luptă pentru ele. Că ea decide să fie singură/independentă sau să câștige mai întâi pentru ea foarte mult și apoi să-și ia un bărbat doar pentru starea emoțională, nu și cea financiară, e alegerea ei, dar nu văd asta ca o feministă. happy

Feminista o văd una care țipă la job că un șef mascul l-a favorizat pe un alt mascul și că poate ea nefiind cea mai se*oasă sau dornică de treaba asta și nerăspunzând favorurilor sau chiar glumelor șefului, el a decis în final să dea postul mai mare sau salar'ul mai baban unui alt mascul și aia feministă face spume și-și cere drepturile. happy

Mai văd o feministă o tipă care în societate ține cu femeile, face chestii peste tot pe unde poate de îndemn a femeilor să-și susțină și ceară drepturile și să învețe să se respecte. happy

Mai văd o feministă una care la prima palmă ridicată sau la prima înjurătură primită, cere divorțul soțului și-l dă dracu. laughing)

Cam așa văd eu feminismul. happy

| cristi202 a răspuns (pentru anonim_4396):

Deștept răspuns!

| anonim_4396 a răspuns (pentru cristi202):

Mulțumesc! big grin
Dar nu știu care dintre răspunsuri le considerați deștepte? happy
Faptul că mai săracă sunt de când lucrez și învățământul e sărăcie?
Sau faptul că nu vreau să umblu după banii bărbatului și musai să mă mărit? happy
Sau pe ambele? laughing Oricum dacă sesizați ambele mă duc doar într-un punct, la sărăcie. rolling on the floor))))

| cristi202 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cel cu privire la feminism happy

| Manticora a răspuns:

Majoritatea sunt femei normale, muncesc, isi vad de treaba.